Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Aciphex Utan ReceptBillig Aciphex På NätetKöper Aciphex På Nätet Utan ReceptenAciphex (generiskt namn: Rabeprazole; varumärken: Pariet / Rablet) är en protonpumpshämmare som används för behandling av vissa villkor som orsakas av för mycket syra som produceras i magsäcken.

Aciphex har ordinerats åt miljontals människor. En Aciphex tablett varje dag arbetar 24 timmar för att hålla syra under kontroll.

Aciphex används för korttids (4 till 8 veckor) och underhållsbehandling av erosiv reflux sjukdom (gastroesofageal refluxsjukdom) hos vuxna. Det bidrar till att lindra ihållande, ofta (2 eller fler dagar i veckan) halsbränna och andra symptom i samband med syra refluxsjukdom.

Kliniska studier visar att många människor upplever fullständig halsbränna lättnad, dag och natt, när du tar Aciphex dagligen. Det ger även lindring för personer med svår halsbränna.

Aciphex har också visat sig att behandla ett antal andra sura uppstötningar relaterade symptom, bland annat den obehagliga känslan av att vara full för fort, den fruktansvärda sura smak i baksidan av halsen (uppstötningar) och pinsamt rapningar efter måltid.

Aciphex går till hjärtat av brinn genom att blockera det sista steget i syraproduktion och minskning av mängden syra som produceras i magen. Aciphex är också bevisat att börja arbeta från första dosen.

Aciphex i kombination med amoxicillin och klaritromycin som en tre medicinering, är indicerat för behandling av patienter med H. pylori-infektion och duodenalsår sjukdom (aktiv eller historia under de senaste 5 åren) att utrota H. pylori. Utrotning av Helicobacter pylori har visat sig minska risken för duodenalsår recurrence.


Aciphex Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Aciphex exakt enligt anvisningarna.

Aciphex kan tas med eller utan mat. Det är oftast tas en gång om dagen i 4 till 8 veckor, men det är ibland tas för en längre tid. När det tas för sår, bör Aciphex tas efter morgonmålet. När det tas i kombination med andra läkemedel för att eliminera H. pylori, är Aciphex tas två gånger om dagen, med morgon-och kvällsmål, i 7 dagar.

Svälj tabletterna hela; inte dela, tugga eller krossa dem.

Om du missar en dos av Aciphex, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det. Men om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och fortsätta ditt vanliga doseringen. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Förvara denna medicin i rumstemperatur borta från ljus och fukt.


Aciphex Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Aciphex, om:

du är allergisk mot Aciphex eller någon annan medicin;

du har eller någonsin har haft leversjukdom;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Aciphex Ingredienser


Aktiv substans: rabeprazolnatrium.

Billig Aciphex På Nätet