Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Avidart (Avodart) Utan ReceptBillig Avidart På NätetKöper Avidart På Nätet Utan ReceptenAvidart (generiskt namn: dutasterid, varumärken inkluderar: Tridesun / Avidart / Avolve / Duagen / Dutas / Dutagen / Duprost) används för behandling av prostataförstoring, ett tillstånd som medicinskt kallas godartad prostataförstoring eller BPH.

Till skillnad från de flesta andra prostata läkemedel, med tiden, Avidart faktiskt krymper prostatan, behandla orsaken - inte bara symptomen - av urinvägsproblem.

Fördelarna med Avidart inkluderar:

Krympning av storleken av prostatan

Förbättra besvärande urin symptom

Att minska behovet av kirurgi för en växande prostata

Att minska risken för problem såsom akut urinretention (AUR), den plötslig oförmåga att urinera

Avidart fungerar genom att minska mängden av det manliga könshormonet dihydrotestosteron (DHT), som krymper en förstorad prostata. När prostatan är mindre, är mindre pressen på urinröret, vilket förbättrar besvär urin symptom.

I vissa män, genom att rikta DHT, börjar Avidart att krympa storleken på prostatan på bara en månad.

Genom att krympa prostatan, med tiden, kan Avidart hjälpa symtomen av en förstorad prostata från att bli värre och kan minska risken för att behöva prostataoperation. Studier har visat att behandling med Avidart erbjuder både en minskning i prostatastorlek och varaktig symptomförbättring under upp till 4 år.

Avidart levereras som Tridesun tabletter innehållande dutasterid 0,5 mg. Flikarna kommer i blisterförpackningar, 10 per förpackning.


Avidart (Avodart) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Avidart exakt enligt anvisningarna.

Avidart kan tas med eller utan mat. Den rekommenderade dosen av Avidart är 1 kapsel (0,5 mg) en gång dagligen.

Kapslarna ska sväljas hela och inte tuggas eller öppnas. Ta inte kapslar som är skadade eller läckande.

Ta Avidart på ett regelbundet schema för att få mest nytta av det. Att ta Avidart vid samma tidpunkt varje dag kommer att hjälpa dig att komma ihåg att ta den. Det kan ta 3-6 månader för att se förbättring av symtomen.

Fortsätt att ta Avidart även om du mår bra. Missa inte några doser.

Om du missar en dos av Avidart, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Kvinnor, särskilt de som är eller kan bli gravida ska inte hantera kapslarna. Kvinnor som råkar röra läckande kapslar ska tvätta området med tvål och vatten omedelbart.

Håll Avidart vid rumstemperatur borta från ljus och fukt.


Avidart (Avodart) Försiktighetsåtgärder


Innan Avidart, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel.

Avidart är avsedd för enbart män.


Avidart (Avodart) Ingredienser


Aktiv substans: dutasterid.

Billig Avidart På Nätet