Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Bayer ASA Aspirin Utan Recept



Billig Bayer ASA Aspirin På Nätet



Köper Bayer ASA Aspirin På Nätet Utan ReceptenBayer Aspirin (generiskt namn: acetylsalicylsyra, ASA) är ett salicylat läkemedel, som ofta används som ett smärtstillande för att lindra lindrig värk och smärta, som ett febernedsättande för att minska feber, och som en anti-inflammatorisk medicin.

För mer än 100 år, har Aspirin fungerat som en av de mest effektiva anti-inflammatoriska, feber-fighting, smärtstillande läkemedel på marknaden. Aspirin är ett av de mest omfattande studerade läkemedel i historien med en 100-årig historia av säkerhet och effekt.

Aspirin är effektiv i en mängd användningsområden, som den aktiva ingrediensen i Aspirin, fungerar acetylsalicylsyra genom att hämma flera olika kemiska processer i kroppen, bland annat de naturliga fysiologiska processer som orsakar smärta och inflammation.

Aspirin är godkänd för en mängd olika användningsområden, inklusive:

Lindra smärta och inflammation.

Att minska risken för dödsfall på grund av en hjärtattack om det tas så fort misstanke om hjärtinfarkt. Aspirin tas under en misstänkt hjärtinfarkt kan också minska de skadliga effekterna av hjärtinfarkt.

Förebyggande av hjärtinfarkt hos människor som har drabbats antingen en tidigare hjärtinfarkt eller som lider av instabil angina. Aspirin kan förhindra första hjärtinfarkt och stroke hos personer med kärlkramp.

FDA rekommenderar regelbunden Aspirin används för att förhindra en stroke hos personer som har drabbats av en transitorisk ischemisk attack (TIA eller mini-stroke). Aspirin hjälper också förhindra en andra eller återkommande stroke och, som med hjärtinfarkt, minskar de skadliga effekterna av en stroke som inträffar. Aspirin hjälper till att förhindra aggregering av blodplättar eller blodproppar.


Bayer ASA Aspirin Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Aspirin exakt enligt anvisningarna.

Ta Aspirin genom munnen med eller utan mat. Det är bäst att ta Aspirin med ett helt glas vatten för att underlätta sväljning och underlättar upptaget av Aspirin.

Ligg inte ner i 30 minuter efter intag av acetylsalicylsyra.

Om du missar en dos av aspirin och du tar det regelbundet, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Håll Aspirin i rumstemperatur borta från överskottsvärme och fukt.


Bayer ASA Aspirin Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Aspirin, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har magsår, anemi, blödningsproblem, eller njur-eller leversjukdom;

du är gravid, planerar att bli gravid, eller om du ammar.


Bayer ASA Aspirin Ingredienser


Aktiv substans: acetylsalicylsyra.

Billig Bayer ASA Aspirin På Nätet