Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Benicar Utan ReceptBillig Benicar På NätetKöper Benicar På Nätet Utan ReceptenBenicar (generiskt namn: olmesartan, varumärken inkluderar: Olmetec / Olmezest / Olmecip) är en typ av högt blodtryck läkemedel som kallas angiotensinreceptorblockerare eller ARB. Den blockerar effekten av ett ämne i kroppen som kallas angiotensin II som ökar blodtrycket.

Benicar är indicerat för behandling av hypertoni. Det kan användas ensamt eller tillsammans med andra läkemedel som behandlar högt blodtryck.


Benicar Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Benicar exakt enligt anvisningarna.

Ta Benicar genom munnen med eller utan mat.

Det kan ta upp till 2 veckor innan du känner full nytta av Benicar. Fortsätt att ta Benicar även om du mår bra. Sluta inte att ta Benicar utan att tala med din läkare.

Om du missar en dos Benicar, ta den så snart som möjligt. Om du bara tar en dos om dagen och inte kommer ihåg ditt missade dosen till nästa dag, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Förvara denna medicin i rumstemperatur, borta från värme, ljus och fukt.


Benicar Försiktighetsåtgärder


Innan Benicar, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du tar diuretika (vattendrivande läkemedel);

du är gravid eller ammar.


Benicar Ingredienser


Aktiv substans: olmesartan medoxomil.

Billig Benicar På Nätet