Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Bromocriptine (Parlodel) Utan ReceptBillig Bromocriptine På NätetKöper Bromocriptine På Nätet Utan ReceptenBromocriptine (generiskt namn: bromokriptin, varumärken inkluderar: Proctinal) är en dopaminagonist.

Bromocriptine används för behandling av:

Parkinsons sjukdom

Störningar på grund av höga prolaktinnivåer (t.ex., överdriven eller onormal produktion bröstmjölk och vissa menstruations och fertilitetsproblem)

Acromegaly

Bromocriptine verkar genom att blockera frisättningen av prolaktin från hypofysen och sänka tillväxt hormonnivåer (hos patienter med akromegali). Vid Parkinsons sjukdom, Bromocriptine fungerar genom att stimulera dopaminreceptorer i vissa delar av hjärnan.


Bromocriptine (Parlodel) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Bromocriptine exakt enligt anvisningarna.

Bromocriptine tas vanligen en eller två gånger om dagen. Det också kan tas flera gånger om dagen för att behandla vissa tillstånd.

Försök att ta Bromocriptine vid samma tid varje dag för att inte missa några doser. Svälj din dos med ett litet glas vatten vid en måltid.

Sluta inte ta Bromocriptine plötsligt utan att tala med din läkare.

Om du har glömt att ta Bromocriptine och du tar det flera gånger om dagen, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det och ta eventuella kvarvarande doser för dagen vid jämnt fördelade intervall. Men om du kommer ihåg en missad dos när det snart är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Håll Bromocriptine på en sval, torr plats, borta från direkt värme och ljus.


Bromocriptine (Parlodel) Försiktighetsåtgärder


Innan Bromocriptine, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har njure, hjärta eller leversjukdom, angina (bröstsmärta), eller psykisk sjukdom;

du är gravid eller ammar.


Bromocriptine (Parlodel) Ingredienser


Aktiv substans: bromokriptin.

Billig Bromocriptine På Nätet