Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Chantex (Chantix) Utan ReceptBillig Chantex På NätetKöper Chantex På Nätet Utan ReceptenChantex (generiskt namn: Vareniklin; varumärke: Champix) är en nikotinreceptor partiell agonist. Det blockerar nikotinreceptorer, därför blockerar effekterna av nikotin i kroppen.

Chantex används för att hjälpa vuxna att sluta röka. Det kan bidra till att minska begäret och andra symtom som inträffar när du slutar röka.

Folk ger upp att röka ofta drabbas av nikotinabstinens. Symtom på nikotinabstinens kan innefatta sug efter tobak, irritabilitet, frustration, arg, sömnproblem, nedstämdhet, ångest, koncentrationssvårigheter, rastlöshet, minskad hjärtfrekvens, ökad aptit eller viktökning. Inte alla påverkas av några eller alla av de symptom på nikotinabstinens.

Kliniska studier har visat att människor som tog Chantex var nästan fyra gånger större risk att ha slutat röka i slutet av 12 veckors behandling än om de tog sockerpiller (placebo). De var tre gånger större risk att fortfarande inte röka ett år efter att de började ta 12 veckors Chantex än om de tog sockerpiller (placebo). Mer än 40% av rökare som tog Chantex för de 12 veckor hade slutat vid slutet av behandlingsperioden.

Chantex inte innehåller nikotin och det är inte beroendeframkallande.


Chantex (Chantix) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Chantex exakt enligt anvisningarna.

Du är mer benägna att sluta röka om du är motiverad att sluta. Din läkare och apotekspersonal kan ge råd, stöd och källor till ytterligare information för att säkerställa ditt försök att sluta röka är framgångsrik.

INNAN DU BÖRJAR

Välj ett datum när du vill sluta röka. Skriv här datumet på kartongen.

Du börjar ta Chantex 1 vecka till 2 veckor (7 till 14 dagar) före uppsatt datum. Detta låter Chantex bygga upp i kroppen och gör det möjligt att börja arbeta. Du kan fortsätta att röka under den här tiden. Se till att du försöker sluta röka på uppsatt datum. Om du halkar, försök att sluta igen.

HUR MYCKET DU TAR

Chantex är en vit tablett (0,5 mg) och en ljusblå tablett (1 mg). Du börjar med att ta en låg dos för att hjälpa din kropp att vänja sig Chantex. Börja med den vita tabletten och sedan öka dosen upp till den ljusblå tablett.

De vanliga doseringsanvisningar är listade nedan. Om du har svår njursjukdom kan din läkare ordinera en annan dos.

Dag 1 - 3

En vit tablett en gång dagligen.

Dag 4-7

En vit tablett på morgonen och en på kvällen.

Vecka 2 och framåt

En ljusblå tablett på morgonen och en på kvällen.

Efter 12 veckors behandling, om du har slutat röka, kan din läkare rekommendera en annan 12 veckors behandling med Chantex. Detta kommer att öka dina chanser att sluta röka på lång sikt. För denna kurs ta en ljusblå Chantex 1 mg tablett två gånger dagligen.

Om du inte slutar röka under de första 12 veckorna av behandling eller om du börjar röka igen efter behandling, kan du göra ett nytt försök att stoppa rökning. Men innan du gör ett nytt försök, bör du försöka att förstå varför ditt försök att sluta röka misslyckats, så att din nästa försök har en bättre chans att lyckas.

HUR DU TAR DET

Ta Chantex med ett fullt glas vatten.

Det spelar ingen roll om du tar Chantex före eller efter maten. Vissa människor tycker att det är bra att ta Chantex med mat.

HUR LÅNG TID ATT TA DET

De flesta människor kommer att fortsätta att ta Chantex i 12 veckor. Om du har helt sluta röka efter 12 veckor, fråga din läkare om ytterligare 12 veckors Chantex kan hjälpa dig att hålla cigarett-fri.


Chantex (Chantix) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Chantex, om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har eller har haft njurproblem, hemodialysbehandling eller upprepade attacker eller konvulsioner;

du har en psykisk sjukdom eller en historia av psykisk sjukdom;

du är gravid eller ammar.


Chantex (Chantix) Ingredienser


Aktiv substans: vareniklin.

Billig Chantex På Nätet