Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Clavamel (Augmentin) Utan ReceptBillig Clavamel På NätetKöper Clavamel På Nätet Utan ReceptenSpektramox (generiskt namn: Co-amoxiclav, varumärken inkluderar: CLAMP / Exclav / Cavumox / Clavamel) är en kombination antibiotika. Den kombinerar amoxicillin och klavulanat i en unik sammansättning.

Spektramox är ett penicillin antibiotikum med ett särskilt brett aktivitetsspektrum. De bi-skiktstabletter ger en omedelbar frigivning av amoxicillin och klavulanat kalium och en förlängd frisättning av amoxicillin. Denna förbättrade formulering förlänger tiden att bakterier utsätts för antibiotika och främjar täckning av hård-to-treat S. pneumoniae.

Clavamel används vid behandling av många bakterieinfektioner inklusive:

nedre luftvägsinfektioner

öroninflammation

hud-och mjukdelsinfektioner

urinvägsinfektioner


Clavamel (Augmentin) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Detta läkemedel kan tas med mat eller på fastande mage. Men för bättre absorption av detta läkemedel och för att förhindra magbesvär, detta läkemedel är bäst tas med mat.

För att rensa upp din infektion helt, fortsätter ta denna medicin för hela behandlingen även om du känner dig bättre inom några dagar.

Om du missar en dos av medicinen, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Förvara läkemedlet i originalförpackningen, med locket väl tillslutet. Förvara denna medicin i rumstemperatur, borta från värme och ljus.


Clavamel (Augmentin) Försiktighetsåtgärder


Ta inte detta läkemedel om du har haft en allvarlig allergisk reaktion mot ett penicillin antibiotikum eller en cefalosporinantibiotikum.

Försiktighet rekommenderas vid användning av detta läkemedel hos äldre, eftersom de kan vara mer känsliga för effekterna av drogen.

För kvinnor som tar p-piller, kan detta läkemedel minska effekten av p-piller. För att förhindra graviditet, använd ytterligare en form av preventivmedel.


Clavamel (Augmentin) Ingredienser


Aktiva ingredienser: amoxicillin natrium och kalium klavulanat.

Billig Clavamel På Nätet