Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Colchicina Phoenix (Colchicine) Utan ReceptBillig Colchicina Phoenix På NätetKöper Colchicina Phoenix På Nätet Utan ReceptenKolchicin är en alkaloid av Colchicum autumnale L., Liliaceae liksom för många andra arter av Liliaceae familjen.

Kolchicin har använts i många århundraden för behandling av gikt och på senare tid som en allmän antiinflammatorisk och vid behandling av familjär medelhavsfeber.

Kolchicin har också använts för att hantera andra villkor, inklusive:

amyloidos

Behcets sjukdom

dermatitis herpetiformis

Pagets sjukdom

perikardit

pseudogikt

gallan och levercirros

Även Colchicin anses vara mycket effektivt för behandling av akut giktartrit, är det inte effektivt för alla typer av smärta. Kolchicin betraktas inte som ett smärtstillande (smärtstillande) läkemedel.


Colchicina Phoenix (Colchicine) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Colchicin exakt enligt anvisningarna.

Vanlig dos för att lindra en gikt attack är 1 till 1,2 mg (två 0,5 mg eller två 0,6 mg tabletter). Denna dos kan följas av en enhet av antingen styrka tablett varje timme, eller två enheter varannan timme.

Efter den första dosen, är det ibland tillräckligt att ta 0,5 eller 0,6 mg var två eller tre timmar. Läkemedlet ska avbrytas om det finns gastrointestinala besvär eller diarré.

Hos patienter som har mindre än en gikt attack per år, är den vanliga dosen 0,5 eller 0,6 mg per dag, tre eller fyra dagar i veckan. För dem som har mer än en attack per år, är den vanliga dosen 0,5 eller 0,6 mg dagligen. Svåra fall kan kräva två eller tre 0,5 mg eller 0,6 mg tabletter dagligen.


Colchicina Phoenix (Colchicine) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Kolkicin, om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har några allvarliga medicinska tillstånd;

du är gravid eller ammar.


Colchicina Phoenix (Colchicine) Ingredienser


Aktiv substans: colchicin.

Billig Colchicina Phoenix På Nätet