Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Dichlotride (Hydrochlorothiazide) Utan ReceptBillig Dichlotride På NätetKöper Dichlotride På Nätet Utan ReceptenHydroklortiazid (varumärken: Apo-Hydro / Aquazide H / Dichlotride / Hydrodiuril / Hydarazide / Microzide / Oretic / Moduretic / Inderide / Dyazide / Aldactazide / Aldoril), ibland förkortat HCT, HCTZ, eller HZT är en populär urindrivande läkemedel (vatten piller) som verkar genom att hämma njurens förmåga att behålla vatten. Detta minskar volymen av blod, minskar blodretur till hjärtat och därmed hjärtminutvolymen och, genom andra mekanismer, tros minska det perifera kärlmotståndet.

Hydroklortiazid används för behandling av överdriven vätska ansamling och svullnad (ödem) i kroppen som orsakas av hjärtsvikt, skrumplever, kronisk njursvikt, corticosteroid mediciner och nefrotiskt syndrom.

Hydroklortiazid också användas separat eller i kombination med andra blodtryckssänkande läkemedel för att behandla högt blodtryck.

Detta läkemedel är ibland ut för andra ändamål; Fråga din läkare eller apotekspersonal för mer information.


Dichlotride (Hydrochlorothiazide) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Hydroklortiazid exakt enligt anvisningarna.

Hydroklortiazid kan tas med eller utan mat. Hydroklortiazid tas vanligen en eller två gånger om dagen. Om du ska ta det en gång om dagen, ta det på morgonen; om du skall ta den två gånger om dagen, ta det på morgonen och sent på eftermiddagen för att undvika att gå på toaletten under natten. Ta denna medicinering med måltid eller ett mellanmål.

Om du har glömt att ta Hydroklortiazid, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det. Men om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och fortsätta ditt vanliga doseringen. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Förvara Hydroklortiazid i rumstemperatur, bort från överskottsvärme och fukt.


Dichlotride (Hydrochlorothiazide) Försiktighetsåtgärder


Innan Hydroklortiazid, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har eller har haft diabetes, gikt, eller njure, lever, sköldkörtel, eller parat sjukdom;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Dichlotride (Hydrochlorothiazide) Ingredienser


Aktiv substans: hydroklortiazid.

Billig Dichlotride På Nätet