Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Didronel Utan ReceptBillig Didronel På NätetKöper Didronel På Nätet Utan ReceptenDidronel (generiskt namn: Etidronic acid / etidronat) tillhör en grupp läkemedel som kallas bisfosfonater.

Didronel används vid behandling av bensjukdomar, däribland osteoporos och Pagets sjukdom. Det används också för att förebygga och behandla onormala avlagringar av kalcium som bildar i mjuk vävnad eller muskel, som kan uppkomma efter skada på ryggmärgen eller total höftledsplastik.


Didronel Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Didronel exakt enligt anvisningarna.

Din läkare kommer att tala om för dig hur många Didronel tabletter du behöver ta. Svälj tabletterna som en enda, oral dosering vid sänggåendet med ett glas vatten och helst på fastande mage.

Det rekommenderas att ta Didronel minst två timmar före eller två timmar efter att ha ätit mat med högt kalcium (t.ex. mjölk, ost, yoghurt, konserverad fisk) eller ta vitamin-och mineraltillskott eller antacida som innehåller kalcium, järn, magnesium eller aluminium.

För benskörhet, är Didronel vanligen i upprepade 90 dagars cykler med kalciumtabletter. Men Didronel och kalciumtabletter ska tas separat på olika dagar. Din läkare kommer att informera dig om de specifika instruktioner och behandlingstid.

För Pagets sjukdom, är den vanliga behandlingstiden upp till sex månader, följt av en paus i 3 månader innan behandlingen påbörjas igen.

För ryggmärgsskada, är den totala behandlingsperioden 12 veckor.

För total höftledsplastik, är Didronel behandling startas normalt en månad innan operationen och fortsätter i tre månader efter operationen.


Didronel Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Didronel, om:

du har ett ben tillstånd som kallas osteomalaci;

du lider av njurbesvär, eller har högt blodtryck eller hög urinkalcium;

du är gravid eller ammar.


Didronel Ingredienser


Aktiv substans: etidronat dinatrium.

Billig Didronel På Nätet