Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Differin Utan ReceptBillig Differin På NätetKöper Differin På Nätet Utan ReceptenDifferin (generiskt namn: adapalen, varumärken inlude: Adapen / Adaferin) är en tredje generationens aktuell retinoid främst används vid behandling av akne.

Differin är en gel som används för behandling av akne (pormaskar, whiteheads och finnar) i ansiktet, bröstet och ryggen.

Differin gel är en klar gel som driver djupt inne i porerna för att styra uppbyggnaden som leder till akne. Det hjälper till att förhindra uppkomsten av nya akne lesioner, och kan också hjälpa till att bli av med skador som redan finns.

Differin arbetar under hudytan för att lösa upp tilltäppta porer och klara upp finnar.

Differin agerar mot de onormala hud processer i samband med akne.

Differin levereras i 15 g tuber som innehåller adapalen gel 0,1%.


Differin Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Använd Differin exakt enligt anvisningarna.

Differin är bäst appliceras efter tvätt och torkning huden.

Applicera ett tunt lager av gel till de drabbade områdena en gång dagligen vid sänggåendet. Undvik ögon, läppar och näsa. Låt inte denna beredning att komma i kontakt med slemhinnor (t ex mun, vagina, insidan av näsan osv.) Försök att inte röra det behandlade området under natten.

Använd inga hårda tvålar eller exfolierande medan du behandlas med Differin. Differin bör inte användas på trasiga, solbränd eller infekterad hud.

Du kan märka en liten förändring av färgen på huden du söker denna beredning till. Det här är bara tillfälligt och bör återgå till det normala snart efter avslutad behandling med Differin.

Fortsätt att använda Differin tills inga nya akne fläckar. Du kan behöva använda den i flera månader. Du bör märka en viss klinisk förbättring efter 4-8 veckor och ytterligare förbättring efter vidare användning.

Det kan finnas en försämring av akne under de första veckorna av behandlingen på grund Differin främjar tillväxten av finnar som har börjat bilda men ännu inte är synliga. Därför ska behandlingen inte avbrytas om akne verkar förvärras.

Använd en solkräm och bära skyddskläder om exponering för stark eller långvarig solljus inte kan undvikas. Extrema väder som vind eller kyla kan också vara irriterande.

Undvik att använda oljebaserade sminkningar och krämer. Kosmetiska produkter med slipmedel, torkning eller peeling skall framkalla en extra irriterande.

Differin topikal gel ska användas med försiktighet av ammande mödrar och bara i områden bort från bröstet.

Affär Differin på en sval, torr plats, borta från direkt värme och ljus.


Differin Försiktighetsåtgärder


Innan du använder Differin, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du är gravid eller planerar att bli gravida under behandlingen; eller om du ammar.


Differin Ingredienser


Aktiv substans: adapalen.

Billig Differin På Nätet