Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Disulfiram (Antabuse) Utan ReceptBillig Disulfiram På NätetKöper Disulfiram På Nätet Utan ReceptenAntabus (generiskt namn: Disulfiram, varumärke: Antabus) är ett aldehyddehydrogenas hämmare.

Antabus används för behandling av alkoholism, hjälper återhämtar alkoholister avstå från att dricka alkohol. Den fungerar som fysiskt och psykiskt avskräckande för någon som försöker sluta dricka.

Antabus verkar genom att påverka hur kroppen metaboliserar alkohol.

Alkohol bryts ner i kroppen till ett ämne som heter acetaldehyd. Detta är då normalt delas upp ytterligare av ett enzym i levern som kallas aldehyddehydrogenas. Antabus stoppar detta enzym från att arbeta. Detta innebär att när alkohol konsumeras, kan kroppen inte bearbeta det normalt. Istället ackumuleras acetaldehyd i blodet, vilket orsakar en variation av obehagliga effekter (till exempel, blodvallningar, yrsel, huvudvärk, illamående och kräkningar), även om en liten mängd alkohol konsumeras. Denna reaktion på alkohol, känd som disulfiram reaktion är oftast tillräckligt för att avskräcka folk från att ha en annan dryck.

Den disulfiram-alkohol reaktion inträffar inom tio minuter efter intag av alkohol och kan pågå i flera timmar. Det kan vara farligt. För vissa människor, att veta att de inte kan dricka alkohol utan att ha denna reaktion är vad som behövs för att förhindra att de frestas i ett svagt ögonblick.


Disulfiram (Antabuse) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Antabus exakt enligt anvisningarna.

Antabus tas vanligen en gång om dagen. Antabus kan tas med eller utan mat.

Antabus kan sväljas hela, tuggas eller krossas och blandas med mat.

Ta inte den första dosen av Antabus under minst 12 timmar efter att ha druckit alkohol.

Om du dricker alkohol när du tar Antabus, uppstår en rodnad reaktion. Dessutom kan du känna dig eller bli sjuk, får din puls att slå snabbare, kan du känna dig yr eller får huvudvärk. Dessa symtom, känd som disulfiram-alkohol reaktion, varierar i hur dåliga de är från person till person.

Antabus får aldrig ges till någon utan deras kännedom eller till någon som är berusad.

Undvik alkohol i förtäckt form, det vill säga, i såser, vinäger, hosta och förkylning blandningar, och aftershave lotion eller liniment. Du bör också vara noga med låg alkoholhalt och alkoholfritt eller alkoholfritt öl och vin, eftersom dessa kan också provocera fram en reaktion när konsumeras i tillräckliga mängder.

Om du missar en dos av Antabus, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Förvara Antabus på en sval, torr plats, borta från direkt värme och ljus.


Disulfiram (Antabuse) Försiktighetsåtgärder


Innan Antabus, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har en historia av allvarlig hjärtsjukdom, stroke, eller psykotisk sjukdom; eller högt blodtryck;

du är gravid eller ammar.


Disulfiram (Antabuse) Ingredienser


Aktiv substans: disulfiram.

Billig Disulfiram På Nätet