Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Doxazosin (Cardura) Utan ReceptBillig Doxazosin På NätetKöper Doxazosin På Nätet Utan ReceptenDoxazosin (generiskt namn: Doxazosin; varumärken: Doxazosinn / Cascor / Doxadura / Doxacard) är en alfa-blockerare används för att behandla högt blodtryck och behandling av tecken och symtom på godartad prostataförstoring (BPH).

Vid högt blodtryck Doxazosin fungerar genom avslappnande muskler i blodkärlen. Detta gör att blod och syre att cirkulera lättare runt kroppen, sänker blodtrycket och minskar belastningen på hjärtat.

I BPH, Doxazosin fungerar genom avkopplande musklerna runt urinröret (röret som tömmer urin från blåsan), vilket förbättrar urin symptom. Doxazosin lindrar symtom som en svag ström, dribblingar, ofullständig tömning av blåsan, täta urinträngningar, och brännande vid urinering.


Doxazosin (Cardura) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Doxazosin exakt enligt anvisningarna.

Doxazosin tablett brukar tas med eller utan mat en gång om dagen på morgonen eller på kvällen.

Det kan ta några veckor innan du känner full nytta av Doxazosin. Sluta inte att ta Doxazosin utan att tala med din läkare.

Om du missar en dos Doxazosin, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Förvara Doxazosin i rumstemperatur och bort från överskottsvärme och fukt.


Doxazosin (Cardura) Försiktighetsåtgärder


Innan Doxazosin, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har lever-eller hjärtsjukdom;

du är gravid eller ammar.


Doxazosin (Cardura) Ingredienser


Aktiv substans: doxazosinmesylat.

Billig Doxazosin På Nätet