Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Dronis (Yaz (Dronis)) Utan ReceptBillig Dronis På NätetKöper Dronis På Nätet Utan ReceptenYaz (generiskt namn: drospirenon / etinylestradiol, varumärken inkluderar: Crisanta, Dronis) är en kombination p-piller.

Yaz är indicerat för prevention av graviditet hos kvinnor som väljer att använda ett p-piller. Yaz är också indicerat för behandling av symtomen vid premenstruell dysfori (PMDD) hos kvinnor som väljer att använda ett p-piller som deras preventivmedel.

Yaz är också indicerat för behandling av måttlig acne vulgaris hos kvinnor minst 14 år, som har inga kända kontraindikationer mot p-piller terapi och har uppnått menarche. Yaz bör användas för behandling av akne endast om patienten önskar ett oralt preventivmedel för födelsekontroll.

Yaz är det enda preventivmedel visat sig behandla de känslomässiga och fysiska symptom på PMDD (premenstruell dysfori) som är tillräckligt allvarliga för att påverka livet för kvinnor som väljer p-piller som preventivmedel.

Produkten är tillgänglig under varumärket Dronis som gula piller som innehåller aktiva ingredienser drospirenon 3 mg och etinylestradiol 0,02 mg, förpackade i blisterförpackningar. Det finns 24 tabletter i en förpackning.


Dronis (Yaz (Dronis)) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Yaz exakt enligt anvisningarna.

Yaz har en 24/4-day konstruktion doseringen.

Pillren är tagna för 24 dagar i rad. Detta följs av fyra pillerfria dagar.


Dronis (Yaz (Dronis)) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Yaz, om:

du har några allvarliga medicinska tillstånd, inklusive njurar, lever, eller binjuresjukdom.


Dronis (Yaz (Dronis)) Ingredienser


Aktiva ingredienser: drospirenon, etinylöstradiol.

Billig Dronis På Nätet