Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Dutas (Avodart) Utan ReceptBillig Dutas På NätetKöper Dutas På Nätet Utan ReceptenDutas (generiskt namn: dutasterid, varumärken inkluderar: Tridesun / Avidart / Avolve / Duagen / Dutas / Dutagen / Duprost) används för behandling av prostataförstoring, ett tillstånd som medicinskt kallas godartad prostataförstoring eller BPH.

Till skillnad från de flesta andra prostata läkemedel, med tiden, Dutas faktiskt krymper prostatan, behandla orsaken - inte bara symptomen - av urinvägsproblem.

Fördelarna med Dutas inkluderar:

Krympning av storleken av prostatan

Förbättra besvärande urin symptom

Att minska behovet av kirurgi för en växande prostata

Att minska risken för problem såsom akut urinretention (AUR), den plötslig oförmåga att urinera

Dutas fungerar genom att minska mängden av det manliga könshormonet dihydrotestosteron (DHT), som krymper en förstorad prostata. När prostatan är mindre, är mindre pressen på urinröret, vilket förbättrar besvär urin symptom.

I vissa män, genom att rikta DHT, börjar Dutas att krympa storleken på prostatan på bara en månad.

Genom att krympa prostatan, med tiden, kan Dutas hjälpa symtomen av en förstorad prostata från att bli värre och kan minska risken för att behöva prostataoperation. Studier har visat att behandling med Dutas erbjuder både en minskning i prostatastorlek och varaktig symptomförbättring under upp till 4 år.

Dutas levereras som Tridesun tabletter innehållande dutasterid 0,5 mg. Flikarna kommer i blisterförpackningar, 10 per förpackning.


Dutas (Avodart) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Dutas exakt enligt anvisningarna.

Dutas kan tas med eller utan mat. Den rekommenderade dosen av Dutas är 1 kapsel (0,5 mg) en gång dagligen.

Kapslarna ska sväljas hela och inte tuggas eller öppnas. Ta inte kapslar som är skadade eller läckande.

Ta Dutas på ett regelbundet schema för att få mest nytta av det. Att ta Dutas vid samma tidpunkt varje dag kommer att hjälpa dig att komma ihåg att ta den. Det kan ta 3-6 månader för att se förbättring av symtomen.

Fortsätt att ta Dutas även om du mår bra. Missa inte några doser.

Om du missar en dos av Dutas, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Kvinnor, särskilt de som är eller kan bli gravida ska inte hantera kapslarna. Kvinnor som råkar röra läckande kapslar ska tvätta området med tvål och vatten omedelbart.

Håll Dutas vid rumstemperatur borta från ljus och fukt.


Dutas (Avodart) Försiktighetsåtgärder


Innan Dutas, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel.

Dutas är avsedd för enbart män.


Dutas (Avodart) Ingredienser


Aktiv substans: dutasterid.

Billig Dutas På Nätet