Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Elocom (Elocon) Utan ReceptBillig Elocom På NätetKöper Elocom På Nätet Utan ReceptenElocom Grädde (generiskt namn: mometasonfuroat; varumärke: Momate / Elocom) används vid behandling av inflammatoriska hudsjukdomar inklusive allergiska reaktioner, eksem och psoriasis.

Elocom är en aktuell (för huden) steroid. Det minskar åtgärder av kemikalier i kroppen som orsakar inflammation, rodnad och svullnad. Det fungerar genom att minska inflammatoriska reaktioner och modifiera immunreaktioner i kroppen.


Elocom (Elocon) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Använd Elocom kräm exakt enligt anvisningarna.

Applicera en liten mängd av Elocom kräm på det drabbade området en gång om dagen. Gnid försiktigt medicinen tills den är jämnt fördelad. Tvätta händerna efter applicering Elocom kräm, om inte händerna är en del av det behandlade området.

Det är viktigt att använda Elocom kräm enligt läkarens anvisningar. Om du använder den mer sällan än du borde, det kanske inte fungerar så bra och din hud problem kan inte förbättras. Att använda det oftare än du borde kanske inte förbättrar din hud problem fortare.

Använd inte Elocom kräm i mer än fyra veckor i taget, om inte din läkare säger till dig.

Om du har glömt att använda Elocom kräm, använd den så snart du kommer ihåg och sedan gå tillbaka till din normala tid för att tillämpa Elocom kräm. Försök inte kompensera för det belopp som du missade genom att använda mer än vanligt.

Använd inte Elocom i eller i närheten av ögonen.

Håll Elocom kräm i en sval torr plats där temperaturen håller sig under 25 grader C. Får ej förvaras i kylskåp Elocom kräm.


Elocom (Elocon) Försiktighetsåtgärder


Innan du använder Elocom kräm, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har en infektion;

du är gravid eller ammar.


Elocom (Elocon) Ingredienser


Aktiv substans: mometasonfuroat.

Billig Elocom På Nätet