Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Elocon Utan ReceptBillig Elocon På NätetKöper Elocon På Nätet Utan ReceptenElocon Grädde (generiskt namn: mometasonfuroat; varumärke: Momate / Elocom) används vid behandling av inflammatoriska hudsjukdomar inklusive allergiska reaktioner, eksem och psoriasis.

Elocon är en aktuell (för huden) steroid. Det minskar åtgärder av kemikalier i kroppen som orsakar inflammation, rodnad och svullnad. Det fungerar genom att minska inflammatoriska reaktioner och modifiera immunreaktioner i kroppen.


Elocon Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Använd Elocon kräm exakt enligt anvisningarna.

Applicera en liten mängd av Elocon kräm på det drabbade området en gång om dagen. Gnid försiktigt medicinen tills den är jämnt fördelad. Tvätta händerna efter applicering Elocon kräm, om inte händerna är en del av det behandlade området.

Det är viktigt att använda Elocon kräm enligt läkarens anvisningar. Om du använder den mer sällan än du borde, det kanske inte fungerar så bra och din hud problem kan inte förbättras. Att använda det oftare än du borde kanske inte förbättrar din hud problem fortare.

Använd inte Elocon kräm i mer än fyra veckor i taget, om inte din läkare säger till dig.

Om du har glömt att använda Elocon kräm, använd den så snart du kommer ihåg och sedan gå tillbaka till din normala tid för att tillämpa Elocon kräm. Försök inte kompensera för det belopp som du missade genom att använda mer än vanligt.

Använd inte Elocon i eller i närheten av ögonen.

Håll Elocon kräm i en sval torr plats där temperaturen håller sig under 25 grader C. Får ej förvaras i kylskåp Elocon kräm.


Elocon Försiktighetsåtgärder


Innan du använder Elocon kräm, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har en infektion;

du är gravid eller ammar.


Elocon Ingredienser


Aktiv substans: mometasonfuroat.

Billig Elocon På Nätet