Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Esomeprazole (Nexium) Utan ReceptBillig Esomeprazole På NätetKöper Esomeprazole På Nätet Utan ReceptenEsomeprazole (generiskt namn: esomeprazol, varumärken inkluderar: Esomiz / Sompraz / Zoleri / LUCEN / Esomeprazole / Axagon / Nexiam) är en typ av läkemedel som kallas en syrapumpshämmare (även känd som en protonpumpshämmare, eller PPI), som är används för behandling av vissa tillstånd som orsakas av för mycket syra som produceras i magsäcken.

Sedan dess godkännande 2001 har Esomeprazole ordinerats mer än 147 miljoner gånger.

Esomeprazole är föreskrivna för att behandla symtom på sura refluxsjukdom (GERD), som typiskt inkluderar ihållande halsbränna på 2 eller fler dagar i veckan, trots behandling och förändring av kost. Genom att minska syraproduktionen i magsäcken, sänker Esomeprazole mängden syra uppbackning upp i matstrupen och orsakar refluxsymtom. Men du har fortfarande tillräckligt med syra för att ta hand om matsmältningen.

Esomeprazole är också indicerat för korttids och underhållsbehandling (4 till 8 veckor) av erosiv esofagit. Denna skada kan orsakas under tiden från magsyra bär bort slemhinnan i matstrupen. Med Esomeprazole, de flesta erosioner läka i 4 till 8 veckor.

Esomeprazole används också för att minska risken för att få ett sår i människor som tar icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID).

Det är också användas med andra läkemedel för att behandla och förhindra återkomsten av magsår som orsakas av en viss typ av bakterier (H. pylori).

Esomeprazole används även för långvarig behandling av tillstånd (t.ex. Zollinger-Ellisons syndrom) där magen gör för mycket syra.

I kliniska tester, var upp till 94% av patienter läkte med Esomeprazole.


Esomeprazole (Nexium) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Esomeprazole exakt enligt anvisningarna.

Ta Esomeprazole vid ungefär samma tid (er) varje dag.

Esomeprazole tas vanligen en gång om dagen i minst 1 timme före måltid. När Esomeprazole används för att behandla vissa tillstånd där magen gör för mycket syra, det tas två gånger om dagen.

Svälj kapslarna hela; inte dela, tugga eller krossa dem. Om du inte kan svälja kapseln, satte 1 msk kallt, mjukt äppelmos i en tom skål. Öppna en Esomeprazole kapsel och försiktigt strö pellets på äppelmos. Blanda pellets med äppelmos, och svälja hela matsked av äppelmos och pelletsblandningen omedelbart. Tugga inte pelletsen i äppelmos. Inte spara pellets och äppelmos för senare användning.

Granulerna och innehållet i kapslarna kan båda ges genom en matningsslang.

Det kan ta flera veckor eller längre tid för dig att känna full nytta av Esomeprazole. Fortsätt att ta Esomeprazole även om du mår bra. Sluta inte att ta Esomeprazole utan att tala med din läkare.

Om du har glömt att ta Esomeprazole, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det. Men om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och fortsätta ditt vanliga doseringen. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Förvara denna medicin i rumstemperatur och bort från överskottsvärme och fukt.


Esomeprazole (Nexium) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Esomeprazole om:

du har en allergi mot Esomeprazole eller andra läkemedel;

du tar ett läkemedel som kallas atazanavir;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Esomeprazole (Nexium) Ingredienser


Aktiv substans: esomeprazolmagnesium.

Billig Esomeprazole På Nätet