Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Evista Utan ReceptBillig Evista På NätetKöper Evista På Nätet Utan ReceptenEvista (generiskt namn: raloxifen, varumärken inkluderar: Ralista) tillhör en grupp icke-hormonella läkemedel som kallas selektiva östrogenreceptormodulatorer (SERM).

När en kvinna når menopaus, nivån för kvinnligt könshormon, östrogen (estrogen), går ner. Evista härmar en del av de positiva effekterna av östrogen efter klimakteriet.

Evista har ordinerats av läkare i över 10 år för att hålla benen starka och bidra till att förebygga kotfrakturer på grund av postmenopausal osteoporos. Evista stoppar benskörhet, ökar bentätheten, och hjälper till att återställa benet omsättningshastighet (processen att bryta ner och bygga om ben) till normala, premenopausala nivåer.

Evista är den enda medicinen visat sig minska både risken för kotfrakturer till följd av benskörhet och risken för invasiv bröstcancer hos postmenopausala kvinnor med osteoporos.

I en stor klinisk studie av 7.700 postmenopausala kvinnor med osteoporos var Evista visat sig signifikant minska risken för att få en första spinal fraktur. Det minskade även risken för efterföljande frakturer hos postmenopausala kvinnor som redan hade upplevt en.

I samma kliniska studien av 7.700 postmenopausala kvinnor med osteoporos var Evista visat sig ha en annan fördel - minska risken för invasiv bröstcancer, den vanligaste typen av bröstcancer. Ytterligare stora studier har bekräftat dessa resultat.


Evista Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Evista exakt enligt anvisningarna.

Vanlig dos av Evista är en tablett per dag. Du kan ta Evista med eller utan mat.

Evista Tabletterna ska sväljas hela med ett glas vatten. Evista bör tas i samband med kompletterande kalcium om dagliga kalciumintaget är otillräckligt.

Det spelar ingen roll vilken tid på dagen du tar tabletten. Men det är bäst att ta det vid samma tidpunkt varje dag eftersom detta hjälper dig att komma ihåg att ta den.

För bästa resultat, är Evista avsett för långvarig användning. Sluta inte att ta Evista utan att först tala med din läkare.

Om du har glömt att ta Evista, ta den så snart du kommer ihåg och sedan gå tillbaka till att ta din medicin som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den tablett du missat. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den dos du missat.

Evista är endast för användning av kvinnor efter klimakteriet och får inte tas av kvinnor som fortfarande kan få barn.

Förvara tabletterna i rumstemperatur, borta från ljus och fukt.


Evista Försiktighetsåtgärder


Innan Evista, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel; eller om du inte tål laktos;

du behandlas eller har behandlats för blodproppar; eller om du har haft en stroke;

du är på östrogen eller hormonersättningsterapi (HRT).


Evista Ingredienser


Aktiv substans: raloxifen.

Billig Evista På Nätet