Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Exelon Utan ReceptBillig Exelon På NätetKöper Exelon På Nätet Utan ReceptenExelon (generiskt namn: rivastigmin, varumärken inkluderar: Rivamer) tillhör en grupp läkemedel som kallas acetylkolinesterashämmare.

Exelon är indicerat för behandling av mild till måttligt svår demens av Alzheimer-typ, även känd som Alzheimers sjukdom.

Exelon hjälper till att bromsa den mentala nedgången som händer hos personer med Alzheimers sjukdom och det bidrar till att förbättra förmågan att klara av vardagliga aktiviteter.

Exelon verkar genom att öka mängden av en viss substans (acetylkolin) i hjärnan. Detta kan bidra till att minska symtom på demens hos patienter med Alzheimers sjukdom.

Exelon är inte beroendeframkallande.


Exelon Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Exelon exakt enligt anvisningarna.

Exelon tas vanligen två gånger om dagen med måltider i morgon och kväll. Den vanliga startdosen är 1,5 mg två gånger dagligen. Efter två veckor, om du inte har några problem med medicin, kan dosen ökas gradvis upp till högst 6 mg två gånger dagligen.

Svälj kapslarna hela med ett helt glas vatten eller annan vätska. Öppna inte eller krossa kapslarna.

Ta Exelon vid ungefär samma tidpunkt varje dag. Ta dina kapslar vid samma tidpunkt varje dag kommer att få bäst effekt. Det kommer också att hjälpa dig att komma ihåg när du ska ta kapslarna.

Ta Exelon på ett regelbundet schema för att få mest nytta av det. Fortsätt att ta Exelon så länge som din läkare säger till.

Om du har glömt att ta Exelon, ta den så snart du kommer ihåg, och sedan gå tillbaka till att ta den som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen.Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den du missade. Kontakta din läkare om du missar flera doser av Exelon. Din läkare kan behöva starta om din medicin vid en lägre dos för att undvika biverkningar.

Förvara kapslarna i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Exelon Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Exelon, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har en allvarlig leversjukdom, magsår, hjärt-eller lungproblem, eller kramper;

du är gravid eller ammar.


Exelon Ingredienser


Aktiv substans: rivastigmin.

Billig Exelon På Nätet