Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Ezetrol (Zetia) Utan ReceptBillig Ezetrol På NätetKöper Ezetrol På Nätet Utan ReceptenEzetrol (generiskt namn: Ezetimib; varumärke: Ezetrol) är en anti-hyperlipidemic medicin som används för att sänka kolesterolnivåerna.

Ezetrol används för att behandla förhöjt kolesterol tillsammans med en låg fetthalt, låg kolesterolhalt kost. Den används också för att behandla högt blod sitosterol och kampesterol tillsammans med kost terapi.

Ezetrol är unik på det sätt att det hjälper till att blockera upptaget av kolesterol som kommer från mat.

Ezetrol verkar genom att minska kolesterolupptaget i tarmen.

Ezetrol kan användas ensam när andra kolesterolsänkande läkemedel inte tolereras, eller tillsammans med statiner (t.ex. ezetimib / simvastatin) när kolesterolnivåerna inte kan kontrolleras på enbart statiner.


Ezetrol (Zetia) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Ezetrol exakt enligt anvisningarna.

Ezetrol tas vanligen en gång om dagen med eller utan mat. Med Ezetrol vid samma tidpunkt varje dag kommer att hjälpa dig att komma ihåg att ta den.

Om du också ta en resiner (t.ex. kolestyramin, kolesevelam, kolestipol), inte ta det inom 4 timmar före eller 2 timmar efter intag av Ezetrol. Kontrollera med din läkare om du har frågor.

Undvik att dricka för mycket alkohol när du behandlas med Ezetrol. Alkohol kan också öka dina kolesterolnivåer. Fortsätt att följa en kolesterolsänkande diet när du tar Ezetrol.

Fortsätt att använda Ezetrol även om du mår bra. Missa inte några doser.

Om du missar en dos, ta den så snart du kommer ihåg och fortsätt ta det på de vanliga tiderna. Om det snart är dags för nästa dos, hoppa över den glömda dosen, aldrig ta två doser samtidigt för att kompensera.

Förvara tabletterna i rumstemperatur, bort från överskottsvärme och fukt.


Ezetrol (Zetia) Försiktighetsåtgärder


Innan Ezetrol, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har eller någonsin har haft leversjukdom;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Ezetrol (Zetia) Ingredienser


Aktiv substans: ezetimib.

Billig Ezetrol På Nätet