Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Finalo (Propecia) Utan ReceptBillig Finalo På NätetKöper Finalo På Nätet Utan ReceptenFinalo (generiskt namn: finasterid, varumärken inkluderar: Appecia / Finotop / Proscar / Fincar / Finpecia / Finax / Finast / Finara / Finalo / Prosteride / Gefina / Appecia / Finasterid) används för att behandla män med manligt håravfall att öka hår tillväxt på hårbotten och för att förhindra ytterligare håravfall.

Mer än 1 miljon män i USA har använt Finalo eftersom läkemedlets introduktion 1998.

Kliniska studier av Finalo visade synliga resultat. Effektiviteten av Finalo har visats i studier av män, i åldern 18 till 41, med lätt till måttlig hårförlust upptill och mitt framför huvudet.

Finalo verkar genom att minska DHT (dihydrotesterone), en viktig orsak till håravfall. Det hämmar bildandet av DHT i hårbotten, vilket bidrar till att vända skallighet processen.

Finalo påverkar inte hår på andra delar av kroppen.

Det bör inte finnas något behov av att ändra din hårvård rutin (t.ex. schamponering eller hårklippning) eftersom du tar Finalo.

Finalo är inte beroendeframkallande.

Detta läkemedel kan förskrivas för andra ändamål; Fråga din läkare eller apotekspersonal för mer information.


Finalo (Propecia) Rekommendationer


Ta Finalo exakt som direkt av din läkare. Fråga din läkare, sjuksköterska eller apotekspersonal några frågor som du kan ha om detta läkemedel. Ge inte Finalo till barn eller kvinnor.

Dosen är en tablett en gång om dagen. Finalo fungerar inte snabbare eller bättre om du tar det mer än en gång om dagen. Swallow Finalo med ett glas vatten.

Det spelar ingen roll om du tar Finalo före eller efter maten.

Manliga mönster håravfall är ett tillstånd som utvecklas över en lång tidsperiod. Eftersom det tar tid för nytt hår att växa, kommer du inte att se omedelbara resultat. I allmänhet kan daglig användning i 3 månader eller mer vara nödvändig innan du märker ökad hårväxt eller förhindra ytterligare förluster. Fortsätt att ta Finalo så länge som din läkare ordinerar. Finalo kan bara fungera på lång sikt om du fortsätter att ta det.

Om du har glömt att ta Finalo, ta den så snart du kommer ihåg, och sedan gå tillbaka till att ta din tablett som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos när du är tänkta att. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den dos du missat.

Håll Finalo i rumstemperatur på ett torrt ställe.


Finalo (Propecia) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar detta läkemedel, tala om för din läkare om du är allergisk mot Finalo eller andra läkemedel.


Finalo (Propecia) Ingredienser


Aktiv substans: finasterid.

Billig Finalo På Nätet