Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Finasterid Ivax (Propecia) Utan ReceptBillig Finasterid Ivax På NätetKöper Finasterid Ivax På Nätet Utan ReceptenFinasterid Ivax (generiskt namn: finasterid, varumärken inkluderar: Appecia / Finotop / Proscar / Fincar / Finpecia / Finax / Finast / Finara / Finalo / Prosteride / Gefina / Appecia / Finasterid) används för att behandla män med manligt håravfall att öka hår tillväxt på hårbotten och för att förhindra ytterligare håravfall.

Mer än 1 miljon män i USA har använt Finasterid Ivax eftersom läkemedlets introduktion 1998.

Kliniska studier av Finasterid Ivax visade synliga resultat. Effektiviteten av Finasterid Ivax har visats i studier av män, i åldern 18 till 41, med lätt till måttlig hårförlust upptill och mitt framför huvudet.

Finasterid Ivax verkar genom att minska DHT (dihydrotesterone), en viktig orsak till håravfall. Det hämmar bildandet av DHT i hårbotten, vilket bidrar till att vända skallighet processen.

Finasterid Ivax påverkar inte hår på andra delar av kroppen.

Det bör inte finnas något behov av att ändra din hårvård rutin (t.ex. schamponering eller hårklippning) eftersom du tar Finasterid Ivax.

Finasterid Ivax är inte beroendeframkallande.

Detta läkemedel kan förskrivas för andra ändamål; Fråga din läkare eller apotekspersonal för mer information.


Finasterid Ivax (Propecia) Rekommendationer


Ta Finasterid Ivax exakt som direkt av din läkare. Fråga din läkare, sjuksköterska eller apotekspersonal några frågor som du kan ha om detta läkemedel. Ge inte Finasterid Ivax till barn eller kvinnor.

Dosen är en tablett en gång om dagen. Finasterid Ivax fungerar inte snabbare eller bättre om du tar det mer än en gång om dagen. Swallow Finasterid Ivax med ett glas vatten.

Det spelar ingen roll om du tar Finasterid Ivax före eller efter maten.

Manliga mönster håravfall är ett tillstånd som utvecklas över en lång tidsperiod. Eftersom det tar tid för nytt hår att växa, kommer du inte att se omedelbara resultat. I allmänhet kan daglig användning i 3 månader eller mer vara nödvändig innan du märker ökad hårväxt eller förhindra ytterligare förluster. Fortsätt att ta Finasterid Ivax så länge som din läkare ordinerar. Finasterid Ivax kan bara fungera på lång sikt om du fortsätter att ta det.

Om du har glömt att ta Finasterid Ivax, ta den så snart du kommer ihåg, och sedan gå tillbaka till att ta din tablett som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos när du är tänkta att. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den dos du missat.

Håll Finasterid Ivax i rumstemperatur på ett torrt ställe.


Finasterid Ivax (Propecia) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar detta läkemedel, tala om för din läkare om du är allergisk mot Finasterid Ivax eller andra läkemedel.


Finasterid Ivax (Propecia) Ingredienser


Aktiv substans: finasterid.

Billig Finasterid Ivax På Nätet