Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Fincar (Propecia) Utan ReceptBillig Fincar På NätetKöper Fincar På Nätet Utan ReceptenFincar (generiskt namn: finasterid, varumärken inkluderar: Appecia / Finotop / Proscar / Fincar / Finpecia / Finax / Finast / Finara / Finalo / Prosteride / Gefina / Appecia / Finasterid) används för att behandla män med manligt håravfall att öka hår tillväxt på hårbotten och för att förhindra ytterligare håravfall.

Mer än 1 miljon män i USA har använt Fincar eftersom läkemedlets introduktion 1998.

Kliniska studier av Fincar visade synliga resultat. Effektiviteten av Fincar har visats i studier av män, i åldern 18 till 41, med lätt till måttlig hårförlust upptill och mitt framför huvudet.

Fincar verkar genom att minska DHT (dihydrotesterone), en viktig orsak till håravfall. Det hämmar bildandet av DHT i hårbotten, vilket bidrar till att vända skallighet processen.

Fincar påverkar inte hår på andra delar av kroppen.

Det bör inte finnas något behov av att ändra din hårvård rutin (t.ex. schamponering eller hårklippning) eftersom du tar Fincar.

Fincar är inte beroendeframkallande.

Detta läkemedel kan förskrivas för andra ändamål; Fråga din läkare eller apotekspersonal för mer information.


Fincar (Propecia) Rekommendationer


Ta Fincar exakt som direkt av din läkare. Fråga din läkare, sjuksköterska eller apotekspersonal några frågor som du kan ha om detta läkemedel. Ge inte Fincar till barn eller kvinnor.

Dosen är en tablett en gång om dagen. Fincar fungerar inte snabbare eller bättre om du tar det mer än en gång om dagen. Swallow Fincar med ett glas vatten.

Det spelar ingen roll om du tar Fincar före eller efter maten.

Manliga mönster håravfall är ett tillstånd som utvecklas över en lång tidsperiod. Eftersom det tar tid för nytt hår att växa, kommer du inte att se omedelbara resultat. I allmänhet kan daglig användning i 3 månader eller mer vara nödvändig innan du märker ökad hårväxt eller förhindra ytterligare förluster. Fortsätt att ta Fincar så länge som din läkare ordinerar. Fincar kan bara fungera på lång sikt om du fortsätter att ta det.

Om du har glömt att ta Fincar, ta den så snart du kommer ihåg, och sedan gå tillbaka till att ta din tablett som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos när du är tänkta att. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den dos du missat.

Håll Fincar i rumstemperatur på ett torrt ställe.


Fincar (Propecia) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar detta läkemedel, tala om för din läkare om du är allergisk mot Fincar eller andra läkemedel.


Fincar (Propecia) Ingredienser


Aktiv substans: finasterid.

Billig Fincar På Nätet