Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Flexin Continus (Indometacin) Utan ReceptBillig Flexin Continus På NätetKöper Flexin Continus På Nätet Utan ReceptenFlexin Continus (varumärken inkluderar: Indocin / Indocid / Inmecin / Indochron ER / Indocin-SR / Flexin Continus / Indolar / Indomax / Indomod / Pardelprin / Rheumacin / Rimacid / Slo-Indo) är en typ av läkemedel som kallas icke-steroida anti- inflammatoriska läkemedel (NSAID).

Flexin Continus används för att lindra smärta och inflammation i en rad olika muskuloskeletala förhållanden, inklusive olika former av artrit, gikt, muskel stukningar och stammar, ryggsmärta, seninflammation och smärta efter ortopediska ingrepp. Den kan också användas för att lindra menssmärtor.

Flexin Continus verkar genom att blockera effekten av ett ämne i kroppen som kallas cyklooxygenas (COX). Cyklooxygenas är involverat i produktionen av olika kemikalier i kroppen, av vilka några är kända som prostaglandiner.Prostaglandiner produceras av kroppen som svar på skada och vissa sjukdomar och tillstånd, och orsakar smärta, svullnad och inflammation. Flexin Continus blockerar produktionen av dessa prostaglandiner och är därför effektiva för att minska inflammation och smärta.


Flexin Continus (Indometacin) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Flexin Continus exakt enligt anvisningarna.


Flexin Continus (Indometacin) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Flexin Continus, om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har några allvarliga medicinska tillstånd;

du är gravid eller ammar.


Flexin Continus (Indometacin) Ingredienser


Aktiv substans: indometacin.

Billig Flexin Continus På Nätet