Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Fluticasone Propionate (Flonase) Utan ReceptBillig Fluticasone Propionate På NätetKöper Fluticasone Propionate På Nätet Utan ReceptenFluticasone Propionate (generiskt namn: flutikasonpropionat; varumärken inkluderar: Flomist / Flutide / Nasofan) är en kortikosteroid.

Fluticasone Propionate Spray används för behandling av allergisk och icke-allergisk nasala symtom inklusive trafikstockningar, nysningar, klåda och rinnande näsa hos vuxna och barn 4 år och äldre.

Fluticasone Propionate fungerar genom att förebygga och minska inflammation (svullnad som kan orsaka andra symptom) i näsan.


Fluticasone Propionate (Flonase) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Använd Fluticasone Propionate Nässpray exakt enligt anvisningarna.

Fluticasone Propionate brukar sprutas i varje näsborre en gång dagligen eller två gånger dagligen på morgonen och kvällen. Den får endast användas efter behov för att behandla symtom.

Skaka försiktigt före varje användning. Undvik att spraya i ögonen.

För att använda en nässpray, blås försiktigt näsan. Sitt ner och luta huvudet bakåt en aning. Placera spetsen på spraybehållaren in i näsan. Med hjälp av ett finger från andra handen trycker mot den motsatta näsborren för att stänga den. Andas försiktigt genom den öppna näsborren och pressa spraybehållaren. Om du använder mer än 1 spray, vänta i 1 till 2 minuter mellan sprayer. Efter användning av läkemedel, skölj spetsen på sprutenheten i varmt vatten och torka med en ren servett för att förhindra kontaminering.

Symtomen kan börja förbättras så snart som 12 timmar efter att du börjar använda Fluticasone Propionate Spray, och bör förbättras inom ett par dagar. Använd Fluticasone Propionate Spraya på ett regelbundet schema för att få mest nytta av det. Den fullständiga förmån kan inte uppnås förrän du har använt Fluticasone Propionate Spray i flera dagar.

Fortsätt att använda Fluticasone Propionate Spray även om du mår bra. Missa inte några doser.

Förvara denna medicin i rumstemperatur, bort från överskottsvärme och fukt.


Fluticasone Propionate (Flonase) Försiktighetsåtgärder


Innan du använder Flanase nässpray, tala om för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har glaukom; eller tuberkulos,

du nyligen har genomgått en operation i näsan eller nyligen drabbats av en nasal infektion;

du är gravid eller ammar.


Fluticasone Propionate (Flonase) Ingredienser


Aktiv substans: flutikasonpropionat.

Billig Fluticasone Propionate På Nätet