Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Forair (Advair) Utan ReceptBillig Forair På NätetKöper Forair På Nätet Utan ReceptenForair (generiskt namn: Flutikason / salmeterol; varumärken inkluderar: Seroflo / Seretide / Seretide / Adoair / ForAiris) är en kombination av två läkemedel (flutikason och salmeterol) som används för att hjälpa till att kontrollera symtomen vid astma och förbättrar lungfunktionen.

Forair finns som:

1. Förpackningar som består av 30 kapslar (rotacaps) vardera och en Rotahaler (en plast inhalator).

en förpackning = 30 rotacaps + Rotahaler

. 2 inhalatorer - Diskus inhalationsanordningar (120 MDI vardera).

Forair är indicerat för:

underhållsbehandling av astma hos patienter 4 år och äldre;

underhållsbehandling av luftvägsobstruktion och minska exacerbationer (en markant försämring av KOL-symtom) hos patienter med kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL).

Forair behandlar både främsta orsakerna till astmasymtom, luftrören och inflammation, för att hjälpa till att förhindra dem från att uppstå i första hand.

Forair är den enda KOL produkt som innehåller en antiinflammatorisk och en långverkande luftrörsvidgare som arbetar tillsammans för att förbättra lungfunktionen.


Forair (Advair) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Använd Forair exakt enligt anvisningarna.

Det används vanligtvis två gånger om dagen, på morgonen och kvällen, ca 12 timmars mellanrum. Använd Forair på ungefär samma tider varje dag.

Använd inte Forair för omedelbar lindring av ett astmaanfall. Ha alltid din inhalerad räddningsmedicin för astmaattacker med dig.

Det kan ta en vecka eller längre innan du känner full nytta av Forair. Fortsätt att använda Forair även om du mår bra. Sluta inte använda Forair utan att tala med din läkare.

Innan du använder Forair inhalation för första gången, fråga din läkare, apotekare, eller andningsterapeut att visa dig hur du använder inhalatorn.

Andas aldrig in i inhalatorn, ta inhalatorn isär, eller tvätta munstycket eller någon del av inhalatorn. Håll inhalatorn torr. Använd inte inhalatorn med ett distansorgan.


Forair (Advair) Försiktighetsåtgärder


Innan du använder Forair, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot flutikason (Flonase, Flovent), salmeterol (Serevent), några andra mediciner, eller mjölkprotein;

du använda en annan LABA såsom formoterol (Foradil) eller salmeterol (Serevent);

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Forair (Advair) Ingredienser


Aktiva ingredienser: flutikason, salmeterol.

Billig Forair På Nätet