Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Formoterol (Symbicort) Utan ReceptBillig Formoterol På NätetKöper Formoterol På Nätet Utan ReceptenFormoterol (generiskt namn: budesonid / formoterolfumaratdihydrat) är en astma controller. Det är en inhalerad kombinationsmedicin, som innehåller budesonid (en antiinflammatorisk kortikosteroid) och formoterol (en snabb-och långverkande luftrörsvidgare) som aktiv substans.

Formoterol används till patienter åldern 12 år och äldre, både för lindring av astmasymtom och för att förebygga astmaattacker och symtom.

Formoterol används också långsiktigt för att förbättra lungfunktionen för bättre andning hos vuxna med KOL (kronisk lungsjukdom som inkluderar kronisk bronkit, emfysem, eller båda).


Formoterol (Symbicort) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Använd Formoterol exakt enligt anvisningarna.

Den vanliga Formoterol dos är två puffar på morgonen och två puffar på kvällen. Din dos kan dock vara olika beroende på typ och svårighetsgrad av dina villkor, och din ålder.

Om du missar en dos av Formoterol, ska du ta nästa dos vid samma tidpunkt som du normalt gör. Ta inte Formoterol oftare eller använda fler puffar än du har ordinerats.

Det rekommenderas att skölja munnen med vatten och spotta ut vattnet efter varje dos (två puffar) av Formoterol. Svälj inte vattnet.


Formoterol (Symbicort) Försiktighetsåtgärder


Tala om för din läkare innan du använder Formoterol, om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har några allvarliga medicinska tillstånd;

du är gravid eller ammar.


Formoterol (Symbicort) Ingredienser


Aktiva ingredienser: mikroniserat budesonid och mikroniserat formoterolfumaratdihydrat.

Billig Formoterol På Nätet