Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Fosamax Utan ReceptBillig Fosamax På NätetKöper Fosamax På Nätet Utan ReceptenFosamax (generiskt namn: alendronsyra / alendronat natrium, varumärken inkluderar: Ostofos) är en bisfosfonat läkemedel som används för osteoporos och flera andra skelettsjukdomar.

Fosamax är indicerat:

1. Hos postmenopausala kvinnor för behandling av osteoporos för att förebygga frakturer, inklusive de i höft och ryggrad (kotkompressioner)

2. Hos postmenopausala kvinnor som löper risk att utveckla benskörhet Fosamax är indicerat för prevention av osteoporos för att minska risken för framtida frakturer

3. För behandling av osteoporos hos män för att förhindra frakturer

4. För behandling och förebyggande av glukokortikoid-inducerad osteoporos hos män, premenopausala kvinnor och postmenopausala kvinnor som får östrogen

5. För behandling av Pagets sjukdom i ben hos män och kvinnor

Fosamax verkar genom att:

Minskning av aktiviteten hos de celler som orsakar benförlust

Minska snabbare av benförlust som sker efter klimakteriet eller med användning av kortikosteroid läkemedel

Ökning av mängden av ben hos de flesta patienter


Fosamax Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Fosamax exakt enligt anvisningarna.

För förebyggande av osteoporos hos postmenopausala kvinnor, är den vanliga dosen 5 mg tablett varje dag.

För osteoporos på grund av kortikosteroider hos män, premenopausala kvinnor och postmenopausala kvinnor som använder östrogen, är den vanliga dosen 5 mg tablett varje dag.

För Pagets bensjukdom, är den vanliga dosen en 40 mg tablett varje dag.

Ta Fosamax efter att få upp för dagen och innan du tar dagens första mål, dryck eller andra läkemedel. Ta inte det vid sängdags.

Svälj Fosamax hel med ett helt glas bara vanligt vatten. Det är viktigt att ta Fosamax med vanligt vatten, inte mineralvatten. Mineralvatten och andra drycker, inklusive juice, kaffe och te, kommer att minska effekten av Fosamax genom att störa upptag i kroppen.

Håll dig upprätt i minst 30 minuter efter att svälja Fosamax. Ligg inte ner direkt efter att svälja det. Det är viktigt att hålla sig upprätt, till exempel, sitt, stå eller gå runt, i minst 30 minuter efter att du svalt tabletten. Det är också mycket viktigt att hålla sig upprätt förrän du har ätit dagens första mål mat för dagen. Dessa åtgärder kommer att bidra till att din surf når magen snabbt.

Vänta minst 30 minuter innan du tar någon mat, andra drycker eller läkemedel. Fosamax har bara effekt om tabletten när din mage är tom. Mat, kommer förutom vanligt vatten drycker och andra läkemedel minska effekten av Fosamax genom att störa dess upptag i kroppen.

Inte tugga eller suga på en tablett Fosamax.

Det är viktigt att du fortsätter ta Fosamax så länge som din läkare ordinerar. Fosamax kan bara behandla din osteoporos, eller hjälpa till att förhindra dig från att utveckla benskörhet genom att förhindra ytterligare förlust av benvävnad och fortsätter att bygga ben, om du tar det varje dag.

Om du har glömt att ta Fosamax, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos följande morgon. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den dos du missat.

Håll Fosamax i ett svalt och torrt.


Fosamax Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Fosamax, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har en njursjukdom; svälja eller matsmältningsproblem; eller om du har låg kalciumhalt i blodet;

du är gravid eller ammar.


Fosamax Ingredienser


Aktiv substans: alendronat natrium.

Billig Fosamax På Nätet