Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Frusemid (Lasix) Utan ReceptBillig Frusemid På NätetKöper Frusemid På Nätet Utan ReceptenFrusemid (generiskt namn: Furosemid / furosemid, andra rand namn inkluderar: Frusenex / Frusid / Frusol / Frudix / Furosedon) tillhör en familj av läkemedel som kallas diuretika. Ett diuretikum hjälper till att minska mängden överflödig vätska i kroppen.

Frusemid är indicerat för behandling av ödem (svullnad i anklar, fötter, ben eller till och med hjärnan eller lungorna) i samband med hjärtsvikt, levercirros och njursjukdom inklusive nefrotiskt syndrom.

Frusemid används även hos vuxna för behandling av högt blodtryck (hypertoni). Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel.

Frusemid minskar mängden vätska i kroppen genom att öka mängden av salt och vatten förloras i urinen.

Frusemid är inte beroendeframkallande.


Frusemid (Lasix) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Frusemid exakt enligt anvisningarna.

Frusemid kan tas på fastande mage eller med mat. Ta Frusemid tabletter med ett glas vatten.

Frusemid tabletter tas normalt en eller två gånger om dagen.

Ta Frusemid tabletter vid ungefär samma tid varje dag, om inte din läkare säger något annat. Ta din medicin vid samma tidpunkt varje dag kommer att få bäst effekt. Det kommer också att hjälpa dig att komma ihåg när du ska ta medicinen. Sluta inte att ta Frusemid, eller ändra doseringen, utan att kontrollera med din läkare.

Om din läkare ordinerar Frusemid tabletter som tas en gång om dagen, är det bäst på morgonen, till exempel, före frukost.

Om du tar Frusemid tabletter mer än en gång per dag, ta din första dos omedelbart före frukost och ta din sista dosen runt 14:00 (på fastande mage), om inte din läkare säger något annat.

Se till att du dricker tillräckligt med vatten under varje övning och under varma vädret när du tar Frusemid, särskilt om du svettas mycket.

Om du har glömt att ta Frusemid och det finns fortfarande en lång tid kvar innan nästa dos, ta den så snart du kommer ihåg, och sedan gå tillbaka till att ta den som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos när det är dags. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Håll dina Frusemid tabletter i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Frusemid (Lasix) Försiktighetsåtgärder


Innan Frusemid, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har njurproblem, lågt blodtryck eller diabetes;

du är gravid eller planerar att bli gravid, eller om du ammar.


Frusemid (Lasix) Ingredienser


Aktiv substans: furosemid.

Billig Frusemid På Nätet