Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Frusol (Lasix) Utan ReceptBillig Frusol På NätetKöper Frusol På Nätet Utan ReceptenFrusol (generiskt namn: Furosemid / furosemid, andra rand namn inkluderar: Frusenex / Frusid / Frusol / Frudix / Furosedon) tillhör en familj av läkemedel som kallas diuretika. Ett diuretikum hjälper till att minska mängden överflödig vätska i kroppen.

Frusol är indicerat för behandling av ödem (svullnad i anklar, fötter, ben eller till och med hjärnan eller lungorna) i samband med hjärtsvikt, levercirros och njursjukdom inklusive nefrotiskt syndrom.

Frusol används även hos vuxna för behandling av högt blodtryck (hypertoni). Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel.

Frusol minskar mängden vätska i kroppen genom att öka mängden av salt och vatten förloras i urinen.

Frusol är inte beroendeframkallande.


Frusol (Lasix) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Frusol exakt enligt anvisningarna.

Frusol kan tas på fastande mage eller med mat. Ta Frusol tabletter med ett glas vatten.

Frusol tabletter tas normalt en eller två gånger om dagen.

Ta Frusol tabletter vid ungefär samma tid varje dag, om inte din läkare säger något annat. Ta din medicin vid samma tidpunkt varje dag kommer att få bäst effekt. Det kommer också att hjälpa dig att komma ihåg när du ska ta medicinen. Sluta inte att ta Frusol, eller ändra doseringen, utan att kontrollera med din läkare.

Om din läkare ordinerar Frusol tabletter som tas en gång om dagen, är det bäst på morgonen, till exempel, före frukost.

Om du tar Frusol tabletter mer än en gång per dag, ta din första dos omedelbart före frukost och ta din sista dosen runt 14:00 (på fastande mage), om inte din läkare säger något annat.

Se till att du dricker tillräckligt med vatten under varje övning och under varma vädret när du tar Frusol, särskilt om du svettas mycket.

Om du har glömt att ta Frusol och det finns fortfarande en lång tid kvar innan nästa dos, ta den så snart du kommer ihåg, och sedan gå tillbaka till att ta den som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos när det är dags. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Håll dina Frusol tabletter i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Frusol (Lasix) Försiktighetsåtgärder


Innan Frusol, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har njurproblem, lågt blodtryck eller diabetes;

du är gravid eller planerar att bli gravid, eller om du ammar.


Frusol (Lasix) Ingredienser


Aktiv substans: furosemid.

Billig Frusol På Nätet