Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Gefitinib (Iressa) Utan ReceptBillig Gefitinib På NätetKöper Gefitinib På Nätet Utan ReceptenGefitinib (generiskt namn: Gefitinib) är ett läkemedel som används för behandling av icke-småcellig lungcancer, som är en typ av lungcancer.

Gefitinib är en selektiv hämmare av en tillväxtfaktor som förekommer i icke-småcellig lungcancer. Genom att blockera effekten av tillväxtfaktorn Gefitinib kan bromsa eller stoppa tillväxten av icke-småcellig lungcancer.

Gefitinib är för närvarande endast indicerat för behandling av lokalt avancerad eller metastaserad icke-småcellig lungcancer (NSCLC) hos patienter som tidigare fått kemoterapi.


Gefitinib (Iressa) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Gefitinib exakt enligt anvisningarna.

Den vanliga dosen är en 250 mg tablett varje dag.

Det är bäst att ta tabletten vid samma tidpunkt varje dag, t ex på morgonen, men det spelar ingen roll om du tar den med eller utan mat.

Svälj tabletten hel med ett glas vatten. Tugga eller krossa tabletten.

Tabletten kan även dispergeras i ett halvt glas dricksvatten (ej kolsyrat). Inga andra vätskor ska användas. Släpp tabletten i vattnet utan att krossa den, rör om tills tabletten är upplöst (ca 10 minuter) och dricka vätskan omedelbart. Skölj glaset med ett halvt glas vatten och dricka.


Gefitinib (Iressa) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Gefitinib, om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har eller har haft några andra lungsjukdomar, andra än din lungcancer;

du är gravid eller ammar.


Gefitinib (Iressa) Ingredienser


Aktiv substans: gefitinib.

Billig Gefitinib På Nätet