Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Gen-medroxy (Provera) Utan ReceptBillig Gen-medroxy På NätetKöper Gen-medroxy På Nätet Utan ReceptenGen-medroxy (generiskt namn: Medroxyprogesterone, varumärken inkluderar: Climanor / Cycrin / Farlutal / Perlutex / Meprate) är ett gestagen som kommer från progesteron, ett naturligt könshormon.

Gen-medroxy används för att behandla:

1 Endometrios -. Ett tillstånd där vävnad som liknar livmoderslemhinnan (livmodern) växer utanför livmodern, orsakar smärta och blödning. Gen-medroxy hjälper till att stoppa tillväxten av denna vävnad.

2. Amenorré tillsammans med en östrogeninnehållande läkemedel. Amenorré är en brist på menstruation inte på grund av graviditet. Gen-medroxy hjälper till att återupprätta en regelbunden menstruationscykel.

3. Onormala blödningar från livmodern, där livmoderslemhinnan bryts ned under menstruationscykeln snarare än i slutet vilket resulterar i vaginal blödningar. Gen-medroxy hjälper till att återupprätta en regelbunden menstruationscykel.

4. Symptom på klimakteriet såsom värmevallningar och svettningar tillsammans med ett östrogeninnehållande läkemedel. Gen-medroxy fungerar genom att skydda slemhinnan i livmodern samtidigt som östrogenbehandling.

Din läkare kan ha ordinerat Gen-medroxy för ett annat ändamål.


Gen-medroxy (Provera) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Gen-medroxy exakt enligt anvisningarna.

Dosen av Gen-medroxy varierar beroende på vilket tillstånd du behandlas.

För endometrios, är den rekommenderade dosen 10 mg Gen-medroxy tre gånger om dagen i 90 dagar med början på den första dagen av din menstruationscykel.

För amenorré, är den rekommenderade dosen 2,5 till 10 mg dagligen i 10 dagar.

För onormal uterin blödning, är den rekommenderade dosen 2,5 till 10 mg dagligen i 10 dagar. Behandlingen är oftast upprepas efter två till tre cykler i rad.

Vid symptom på klimakteriet tillsammans med ett östrogeninnehållande läkemedel, är den rekommenderade dosen 10 till 20 mg per dag i minst 10 dagar i varje cykel, eller 2,5 mg till 5 mg per dag kontinuerligt under 28 dagar i varje cykel.


Gen-medroxy (Provera) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Gen-medroxy, om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har några allvarliga medicinska tillstånd, inklusive blodproppar och leverproblem;

du är gravid eller ammar.


Gen-medroxy (Provera) Ingredienser


Aktiv substans: medroxiprogesteronacetat.

Billig Gen-medroxy På Nätet