Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Gestapolar (Provera) Utan ReceptBillig Gestapolar På NätetKöper Gestapolar På Nätet Utan ReceptenGestapolar (generiskt namn: Medroxyprogesterone, varumärken inkluderar: Climanor / Cycrin / Farlutal / Perlutex / Meprate) är ett gestagen som kommer från progesteron, ett naturligt könshormon.

Gestapolar används för att behandla:

1 Endometrios -. Ett tillstånd där vävnad som liknar livmoderslemhinnan (livmodern) växer utanför livmodern, orsakar smärta och blödning. Gestapolar hjälper till att stoppa tillväxten av denna vävnad.

2. Amenorré tillsammans med en östrogeninnehållande läkemedel. Amenorré är en brist på menstruation inte på grund av graviditet. Gestapolar hjälper till att återupprätta en regelbunden menstruationscykel.

3. Onormala blödningar från livmodern, där livmoderslemhinnan bryts ned under menstruationscykeln snarare än i slutet vilket resulterar i vaginal blödningar. Gestapolar hjälper till att återupprätta en regelbunden menstruationscykel.

4. Symptom på klimakteriet såsom värmevallningar och svettningar tillsammans med ett östrogeninnehållande läkemedel. Gestapolar fungerar genom att skydda slemhinnan i livmodern samtidigt som östrogenbehandling.

Din läkare kan ha ordinerat Gestapolar för ett annat ändamål.


Gestapolar (Provera) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Gestapolar exakt enligt anvisningarna.

Dosen av Gestapolar varierar beroende på vilket tillstånd du behandlas.

För endometrios, är den rekommenderade dosen 10 mg Gestapolar tre gånger om dagen i 90 dagar med början på den första dagen av din menstruationscykel.

För amenorré, är den rekommenderade dosen 2,5 till 10 mg dagligen i 10 dagar.

För onormal uterin blödning, är den rekommenderade dosen 2,5 till 10 mg dagligen i 10 dagar. Behandlingen är oftast upprepas efter två till tre cykler i rad.

Vid symptom på klimakteriet tillsammans med ett östrogeninnehållande läkemedel, är den rekommenderade dosen 10 till 20 mg per dag i minst 10 dagar i varje cykel, eller 2,5 mg till 5 mg per dag kontinuerligt under 28 dagar i varje cykel.


Gestapolar (Provera) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Gestapolar, om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har några allvarliga medicinska tillstånd, inklusive blodproppar och leverproblem;

du är gravid eller ammar.


Gestapolar (Provera) Ingredienser


Aktiv substans: medroxiprogesteronacetat.

Billig Gestapolar På Nätet