Loading ...    
  Loading ...    

Köpa HIV Test Utan ReceptBillig HIV Test På NätetKöper HIV Test På Nätet Utan ReceptenSD BIOLINE HIV-1/2 3,0-testet är ett immunokromatografisk test för differentialen och kvalitativ detektion av samtliga isotyper (IgG, IgM, IgA) antikroppar specifika för HIV-1 innefattande undertyp O och HIV-2 samtidigt, i humanserum, plasma eller helblod.

Testet är tänkt som en första kvalitativ screeningtest för att upptäcka HIV-1 och 2-antikroppar. Detta test bör användas som ett screeningtest och som en hjälp för att diagnostisera antikroppar mot HIV-l och 2.

Den antikroppstest HIV är den vanligast använda testet, och i allmänhet ger den mest tillförlitliga resultat.

Resultaten finns tillgängliga nästan omedelbart och du kan utföra ett test privat.

Testet använder den 3: e generationens metod (direkt sandwichmetoden, Ag-Ab-Ag).

Andra fördelar med testet är:

Serum, plasma, helblod exemplar

Mycket känslig även för IgM under tidiga infektionsstadiet

Differentiering av testresultatet av HIV-1 och HIV-2 genom att tydligt band bildning (3-linjer)

Känslighet: 100%, specificitet: 99,8%

Fånga Ag: HIV-1 (p24, gp41), HIV-2 (gp36)

Utvärderas av WHO (Känslighet 100%, specificitet 99,3%)

Upphandlas av WHO, UNICEF, etc.

Lång hållbarhet: 24 månader i rumstemperatur


HIV Test Rekommendationer


Observera att om satsen erbjuder anonymitet och att testresultaten är snabb, det finns chanser att både falskt positiva och falskt negativa resultat. Fortfarande de falska resultaten är mycket låg.

Alla positiva testresultat och högriskpatienter med negativa testresultat ska bekräftas med ett laboratorietest som sker i kliniska omständigheter.

Även en person som är smittad med hiv blir smittsam sig mycket snabbt (inom en dag eller så), kommer de normalt att få vänta ett tag innan ett HIV-test kommer att ge ett korrekt resultat. Hur länge en person ska vänta innan du tar ett HIV-test kommer att bero på vilken typ av test som de tar.

Den antikroppstest HIV söker efter antikroppar mot viruset i en persons blod. För de flesta människor i dessa antikroppar tar 6 veckor till 3 månader att utveckla. I sällsynta fall kan det ta upp till 6 månader. Det är ytterst sällsynt att en person att ta något längre tid än 6 månader att utveckla detekterbara antikroppar.

Komma testas innan tre månader har förflutit kan leda till en oklar testresultat, som en smittad person kanske inte ännu har utvecklat antikroppar mot hiv. Dessa 3 månader är känd som "fönsterperioden". Så det är bäst att vänta i minst 3 månader efter den sista gången du var i riskzonen innan provtagning. Vissa testcenter kan rekommendera att testa igen vid 6 månader, bara för att vara extra säker, men i de flesta fall är detta inte nödvändigt.

Billig HIV Test På Nätet