Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Imigran (Imitrex) Utan ReceptBillig Imigran På NätetKöper Imigran På Nätet Utan ReceptenImigran (generiskt namn: Sumatriptan; varumärke: Imigran) tillhör en grupp läkemedel som kallas serotonin-agonister.

Imigran används för att lindra migrän, med eller utan vad som kallas "aura" (t.ex. ser prickar eller flimrande ljus, svaghet eller domningar i armar och ben). Det lindrar även andra symtom på ett migränanfall som illamående, kräkningar eller känslighet för ljus och ljud.

Man tror att migrän beror på vidgning av vissa blodkärl i huvudet. Imigran fungerar genom att göra dessa fartyg normalt igen och lindra symptomen av migrän.

Imigran är inte beroendeframkallande.


Imigran (Imitrex) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Imigran exakt enligt anvisningarna.

Den rekommenderade startdosen för vuxna är 50 mg. Beroende på hur du svarar, kan du behöva en högre dos på 100 mg. Din läkare kommer att tala om för dig vilken dos som är rätt för dig.

Svälj din Imigran så fort du känner de första tecknen på migrän smärta. Svälj tabletterna med ett glas vatten. Krossa eller tugga tabletten.

Om du tar din tablett senare under migränattack, kommer det fortfarande att fungera för dig.

Vissa människor har lindring av smärtan inom 30 minuter efter intag Imigran tabletter; de flesta människor får lindring inom 2 till 4 timmar.

Om den första Imigran tablett hjälper din migrän, men migrän kommer tillbaka senare, kan du ta en annan Imigran tablett. Ta inte mer än 300 mg Imigran tabletter i varje tjugofyratimmarsperiod.

Vänta alltid två timmar innan du tar nästa dos.

Förvara dina tabletter i blisterförpackningar i ett svalt och torrt.


Imigran (Imitrex) Försiktighetsåtgärder


Innan Imigran, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har hjärt-eller leverproblem, eller kärlsjukdom; eller om du nyligen har haft en stroke;

du är gravid eller ammar.


Imigran (Imitrex) Ingredienser


Aktiv substans: sumatriptan.

Billig Imigran På Nätet