Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Indapamide (Lozol) Utan ReceptBillig Indapamide På NätetKöper Indapamide På Nätet Utan ReceptenIndapamide (generiskt namn: Indapamide; varumärke: Natrilix) är ett diuretikum (vatten piller).

Indapamide är indicerat för behandling av högt blodtryck. Indapamide minskar även svullnad (ödem) och vätskeretention som orsakas av hjärtsvikt.

Indapamide verkar genom att förhindra njure från reabsorbing (behålla i kroppen) salt och vatten som är avsett att elimineras i urinen. Detta leder till ökad urinproduktion (diures).

Indapamide minskar även saltet i den glatta muskulaturen i väggarna av blodkärl. Saltet slutligen elimineras i urinen. Förlusten av salt från muskeln får muskeln att slappna av, och den lättnad av fartygens ger sänkt blodtryck.


Indapamide (Lozol) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Indapamide exakt enligt anvisningarna.

Ta Indapamide genom munnen med eller utan mat. Indapamide tas vanligen en gång om dagen, på morgonen.

Indapamide kan öka mängden urin eller få dig att urinera oftare när du börjar ta det. För att hålla detta från att störa din sömn, försök att ta din dos före 06:00.

Om du missar en dos av Indapamide och du tar 1 dos dagligen, ta den missade dosen om du kommer ihåg det samma dag. Hoppa över den missade dosen om du inte kommer ihåg förrän nästa dag. Ta inte 2 doser samtidigt.

Förvara Indapamide i rumstemperatur, bort från överskottsvärme och fukt.


Indapamide (Lozol) Försiktighetsåtgärder


Innan Indapamide, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har njur-eller leversjukdom; eller hypokalemi (låga kaliumnivåer i blodet);

du är gravid eller ammar.


Indapamide (Lozol) Ingredienser


Aktiv substans: indapamid.

Billig Indapamide På Nätet