Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Inhibitol (Prevacid) Utan ReceptBillig Inhibitol På NätetKöper Inhibitol På Nätet Utan ReceptenInhibitol (generiskt namn: lansoprazol, varumärken inkluderar: Fenzer / Lan / Helicid / Zoton / Inhibitol / Takepron) är en protonpumpshämmare som används för att behandla vissa villkor som orsakas av för mycket syra som produceras i magsäcken.

Inhibitol har godkänts i över 12 år och har ordinerats miljontals gånger. Den har en etablerad säkerhetshistoria.

Det används vid behandling av magsår, gastroesofageal refluxsjukdom (flödet av syra in i kanalen till magen), och ett tillstånd som kallas erosiv esofagit (allvarlig inflammation av kanalen). De flesta erosioner läka i 4 till 8 veckor.

Inhibitol kan:

Förhindra syran som orsakar halsbränna smärta

Ge halsbränna lättnad för upp till 24 timmar

Heal skador på matstrupen

Stoppa skador från att komma tillbaka om underhållsbehandling ordineras

Inhibitol är också föreskrivs för att minska risken för magsår hos personer som utvecklar detta problem samtidigt som icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel såsom Alvedon, Motrin, och Naprosyn.

Inhibitol används även för långtidsbehandling av vissa sjukdomar präglas av överdriven produktion syra, såsom Zollinger-Ellisons syndrom.


Inhibitol (Prevacid) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Inhibitol exakt enligt anvisningarna.

Inhibitol tas vanligen en gång om dagen, innan du äter. När det tas i kombination med andra läkemedel för att eliminera H. pylori, är Inhibitol tas två gånger per dag (var 12 timme) eller tre gånger dagligen (var 8 timmar) för 10 till 14 dagar. För att hjälpa dig komma ihåg att ta Inhibitol, tar det ungefär samma tid varje dag.

Kapslarna ska sväljas hela. Om du har svårt att svälja kapslar, kan de öppnas och stänkte in 1/4 kopp äpple, tomat eller apelsinjuice, eller på en matsked äppelmos, pudding, keso, yoghurt, eller ansträngda päron. Se till att dricka och äta mat beströdda med Inhibitol direkt och vara noga med att inte krossa eller tugga kapslarna eller granulatet.

Fortsätt att ta Inhibitol även om du mår bra. Sluta inte att ta Inhibitol utan att tala med din läkare.

Om du har glömt en dos Inhibitol, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det. Men om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och fortsätt ditt doseringsschema. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Förvara denna medicin i rumstemperatur och bort från överskottsvärme och fukt.


Inhibitol (Prevacid) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Inhibitol, berätta för din läkare om:

du har en allergi mot Inhibitol eller andra läkemedel;

du har eller någonsin har haft leversjukdom;

du är gravid eller ammar ett barn.


Inhibitol (Prevacid) Ingredienser


Aktiv substans: lansoprazol.

Billig Inhibitol På Nätet