Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Izilox (Avelox) Utan ReceptBillig Izilox På NätetKöper Izilox På Nätet Utan ReceptenIzilox (generiskt namn: moxifloxacin hydroklorid, varumärken inkluderar: Moxif / Vigamox) är ett syntetiskt brett spektrum antibakteriella medel i fluorokinolongruppen.

Izilox är mycket aktiv mot många olika bakterier, inklusive de som är mest benägna att bidra till akut bakteriell sinuit, akut exacerbation av kronisk bronkit och samhällsförvärvad pneumoni.

Izilox har också visat sig effektiv vid behandling av hud-och mjukdelsinfektioner och intraabdominella infektioner orsakade av vissa bakterier. Izilox färdas snabbt till platsen för infektion, och ger snabb klinisk återhämtning.

Izilox har en väldefinierad säkerhetsprofil, som har studerats i över 14.000 patienter i kliniska prövningar och 92.000 patienter i postmarknadsföring övervakningsundersökningar. Dessutom Izilox har använts för att behandla 109 miljoner patienter över hela världen.


Izilox (Avelox) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Izilox exakt enligt anvisningarna.

Standarddosen av Izilox är 400 mg (oralt eller som en intravenös infusion) en gång var 24: e timme. Behandlingstiden beror på infektionens svårighetsgrad och den vanliga varaktigheten är 7 till 14 dagar.


Izilox (Avelox) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Izilox, om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har onormal hjärtrytm;

du har låga kaliumnivåer i kroppen;

du är gravid eller ammar.

Izilox är avsedd för enbart vuxna.


Izilox (Avelox) Ingredienser


Aktiv substans: moxifloxacin.

Billig Izilox På Nätet