Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Ketocip (Nizoral) Utan ReceptBillig Ketocip På NätetKöper Ketocip På Nätet Utan ReceptenKetocip (generiskt namn: ketokonazol, varumärken inkluderar: Fung) är ett svampdödande läkemedel.

Ketocip tabletter används för att behandla:

Svampinfektioner i hud, hår och slemhinnor som inte kan behandlas genom att tillämpa ett läkemedel direkt till det smittade området

Ihållande svampinfektioner i vagina

Svampinfektioner i mun, hals och mage, tarmar och andra inre organ

Ketocip används också för att behandla svampinfektioner som inte har svarat på griseofulvin, ett annat läkemedel mot svamp.

Svampar är organismer som normalt finns på huden och i fuktiga områden av kroppen. När huden är skadad eller kroniskt fuktig, eller normal bakterieflora i kroppen förändras på grund av långvarig antibiotikabehandling, kan svampen föröka att orsaka inflammation i huden eller fuktiga områden på kroppen. Svamp organismer kan också infektera lungorna och andra kroppsvävnader, särskilt hos patienter med försvagat immunsystem.

Ketocip fungerar genom att döda svampen eller jäst som orsakar infektionen.


Ketocip (Nizoral) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Ketocip exakt enligt anvisningarna.

Den vanliga dosen för vuxna är 1 tablett en gång dagligen. Ibland kan läkaren öka dosen till 2 tabletter dagligen.

Den period av behandling kan variera mellan 5 dagar till 12 månader.

Ketocip tabletter bör tas i samband med måltider eller med mat. Detta kommer att se till att de är helt absorberas av kroppen. Ketocip fungerar bäst om det tas vid samma tidpunkt varje dag.

Ta inga läkemedel som neutraliserar magsyra inom 2 timmar efter intag av Ketocip. Detta beror på att tillräckligt med magsyra som krävs för att garantera att Ketocip tablett är ordentligt absorberas av kroppen. Om du tar läkemedel som hämmar produktionen av magsyra, bör du ta din Ketocip med en sur dryck, till exempel en cola dryck.

För att rensa upp din infektion helt, ta Ketocip för hela behandlingen. Fortsätt att ta det även om du känner dig bättre inom några dagar.

Om du har glömt att ta Ketocip, ta den dos du missat så snart du kommer ihåg och fortsätt sedan att ta den som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos när det är dags. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den du missade.

Håll Ketocip tabletter i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Ketocip (Nizoral) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Ketocip, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har problem med levern eller återhämtar sig från hepatit;

du är gravid eller ammar.


Ketocip (Nizoral) Ingredienser


Aktiv substans: ketokonazol.

Billig Ketocip På Nätet