Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Lamisil Utan ReceptBillig Lamisil På NätetKöper Lamisil På Nätet Utan ReceptenLamisil (generiskt namn: terbinafin, varumärken inkluderar: Tebina / Terbisil / Zabel) erbjuder effektiv behandling av mild till svår nagelsvamp infektion (inklusive Jock kliar, fotsvamp och ringorm): hög botade med låga återfall, en etablerad säkerhet rekord, och bekvämt en gång om dagen dosering.

Lamisil är en av de mest förskrivna behandlingen för nagelsvamp infektion i hela världen. Sedan 1996 har sjukvårdspersonal ordinerats Lamisil till mer än 17 miljoner människor i USA

Lamisil tabletter är en FDA-godkänd piller.

Lamisil verkar genom att stoppa tillväxten av svamp. Till skillnad från ytbehandlingar som du kan ha försökt, fungerar Lamisil genom blodomloppet att rikta infektionen där den lever, djupt under nageln. När du tar Lamisil, den aktiva ingrediensen, terbinafin, reser till det smittade området under tånagel eller nagel. Eftersom terbinafin ackumuleras och blir kvar i området av spiken som växer, kan det fortsätta att arbeta i flera månader, till och med efter att ditt recept är klar, så att spiken att läka naturligt under en tidsperiod.


Lamisil Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Lamisil exakt enligt anvisningarna.

Lamisil kommer som en tablett för att ta genom munnen.

Bara ta en tablett varje dag i 3 månader med eller utan mat och dina naglar kan se ut och må bättre igen (eller enligt anvisningar / rekommenderas av din läkare).

Det brukar ta hela 12 veckors behandling med Lamisil tabletter för behandling av nagelsvamp infektion i tånaglar. Behandling för nagelsvamp infektion i fingernaglar tar bara 6 veckor. Du kan börja se klarare och friskare naglar på bara 3 månader. Resultaten kan variera. Avsluta hela behandlingen som läkaren ordinerat, så Lamisil tabletter kan fortsätta slåss infektionen. Det tar tid för en frisk nagel att växa i.

Förvara tabletterna i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Lamisil Försiktighetsåtgärder


Lamisil har en etablerad säkerhetsstatistik.

Kontakta din läkare eller apotekspersonal innan du tar detta läkemedel om:

du har problem med lever eller njurar;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Lamisil Ingredienser


Aktiv substans: terbinafin.

Billig Lamisil På Nätet