Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Lasix Utan ReceptBillig Lasix På NätetKöper Lasix På Nätet Utan ReceptenLasix (generiskt namn: Furosemid / furosemid, andra rand namn inkluderar: Frusenex / Frusid / Frusol / Frudix / Furosedon) tillhör en familj av läkemedel som kallas diuretika. Ett diuretikum hjälper till att minska mängden överflödig vätska i kroppen.

Lasix är indicerat för behandling av ödem (svullnad i anklar, fötter, ben eller till och med hjärnan eller lungorna) i samband med hjärtsvikt, levercirros och njursjukdom inklusive nefrotiskt syndrom.

Lasix används även hos vuxna för behandling av högt blodtryck (hypertoni). Det kan användas ensamt eller i kombination med andra läkemedel.

Lasix minskar mängden vätska i kroppen genom att öka mängden av salt och vatten förloras i urinen.

Lasix är inte beroendeframkallande.


Lasix Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Lasix exakt enligt anvisningarna.

Lasix kan tas på fastande mage eller med mat. Ta Lasix tabletter med ett glas vatten.

Lasix tabletter tas normalt en eller två gånger om dagen.

Ta Lasix tabletter vid ungefär samma tid varje dag, om inte din läkare säger något annat. Ta din medicin vid samma tidpunkt varje dag kommer att få bäst effekt. Det kommer också att hjälpa dig att komma ihåg när du ska ta medicinen. Sluta inte att ta Lasix, eller ändra doseringen, utan att kontrollera med din läkare.

Om din läkare ordinerar Lasix tabletter som tas en gång om dagen, är det bäst på morgonen, till exempel, före frukost.

Om du tar Lasix tabletter mer än en gång per dag, ta din första dos omedelbart före frukost och ta din sista dosen runt 14:00 (på fastande mage), om inte din läkare säger något annat.

Se till att du dricker tillräckligt med vatten under varje övning och under varma vädret när du tar Lasix, särskilt om du svettas mycket.

Om du har glömt att ta Lasix och det finns fortfarande en lång tid kvar innan nästa dos, ta den så snart du kommer ihåg, och sedan gå tillbaka till att ta den som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos när det är dags. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Håll dina Lasix tabletter i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Lasix Försiktighetsåtgärder


Innan Lasix, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har njurproblem, lågt blodtryck eller diabetes;

du är gravid eller planerar att bli gravid, eller om du ammar.


Lasix Ingredienser


Aktiv substans: furosemid.

Billig Lasix På Nätet