Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Latisse (Careprost (Generic Latisse)) Utan ReceptBillig Latisse På NätetKöper Latisse På Nätet Utan ReceptenLatisse är en bimatoprost ögondroppar används för att göra ögonfransarna längre, tjockare och mörkare.

Careprost är en generisk version av det populära Latisse varumärke. Det appliceras dagligen på den övre fransraden. Resultaten ses vanligen efter två månaders användning.

Resultatet inkluderar:

ökad ögonfransar längd

ökad tjocklek och fyllighet

ökad ögonhår mörker

Careprost innehåller bimatoprost ögondroppar 0,03%.


Latisse (Careprost (Generic Latisse)) Rekommendationer


Lösningen skall appliceras direkt på huden på övre ögonlocket marginalen vid basen av ögonfransarna med hjälp av applikatorer.

Du kan också använda en tunn eyeliner pensel som kan hittas i någon make-up butik. Häll en droppe av lösning in i locket. Ta sedan en pensel, doppa den i lösningen och dra den längs basen av dina ögonfransar på ena ögat. Sedan doppa penseln igen och gör samma rutin på det andra ögat. Applicera lösningen varje natt.

Du kan använda engångsborstar eller bara rengöra din pensel med milt diskmedel och låt den torka.


Latisse (Careprost (Generic Latisse)) Försiktighetsåtgärder


Om du använder, eller har använt, receptbelagda produkter för eventuella ögonproblem tryck, endast använda Careprost (Latisse) under noggrann läkare vård.

Gäller endast vid basen av de övre ögonfransarna.

Använd inte på det nedre ögonlocket.

Hårväxt kan förekomma på andra hudområden som Careprost (Latisse) lösning berör ofta.

De vanligaste biverkningar efter att använda Careprost (Latisse) lösning är kliande ögon och / eller röda ögon. Om avbrytas, kommer fransarna så småningom återvända till sitt tidigare utseende.


Latisse (Careprost (Generic Latisse)) Ingredienser


Aktiv substans: bimatoprost.

Billig Latisse På Nätet