Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Leflunomide (Arava) Utan ReceptBillig Leflunomide På NätetKöper Leflunomide På Nätet Utan ReceptenLeflunomide (generiskt namn: leflunomid, varumärken inkluderar: Lefra / kluven) är ett sjukdomsmodifierande antireumatiska läkemedel (DMARD).

Leflunomide används för att reducera tecken och symptom på reumatoid artrit och aktiv psoriasisartrit inklusive gemensamma ömhet, svullnad, smärta och morgonstelhet. Det bidrar också till att minska ledskador och förbättrar fysisk funktion.

Leflunomide är det enda orala DMARD indikerade att förbättra den fysiska funktionen.

Till skillnad från många symptomtillande som bara hjälpa till att lindra smärta och svullnad, Leflunomide hjälper faktiskt bromsa utvecklingen av ledskador orsakade av reumatoid artrit.

Leflunomide fungerar genom att selektivt störa förmågan hos vita blodkroppar som kallas lymfocyter att producera sjukdomen svar som slutligen leder till smärta, inflammation och ledskada.


Leflunomide (Arava) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Leflunomide exakt enligt anvisningarna.

Standarddosen för detta läkemedel är en 100 mg tablett per dag under de första 3 dagarna, och efter att en 10 mg eller 20 mg tablett dagligen. Doseringen beror på ditt tillstånd och om du tar andra läkemedel.

Leflunomide kan tas med eller utan mat. Svälj tabletterna hela med ett helt glas vatten.

Fortsätt att ta din medicin så länge som din läkare eller apotekspersonal talar om för dig. Det kan ta 4 veckor eller mer att märka någon förbättring under behandling med Leflunomide. Sluta inte att ta Leflunomide, eller sänka dosen, utan att kontrollera med din läkare.

Du får inte bli gravid under behandlingen med Leflunomide och under en viss tid efter avslutad behandling med Leflunomide.

Om du glömmer att ta en dos, ta den så snart du kommer ihåg, och sedan gå tillbaka till att ta den som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den dos du missat. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den dos du missat.

Förvara läkemedlet i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Leflunomide (Arava) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Leflunomide, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har lever-, njur-eller blodproblem, eller om du har kroniska infektioner;

du är gravid eller planerar att bli gravid, eller om du ammar.


Leflunomide (Arava) Ingredienser


Aktiv substans: leflunomid.

Billig Leflunomide På Nätet