Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Levaquin Utan ReceptBillig Levaquin På NätetKöper Levaquin På Nätet Utan ReceptenLevaquin (generiskt namn: levofloxacin, varumärken inkluderar: Levotab / Levotas / Tavanic / Gatigol / Lebact / Terlev / Cravit / LeVox / Levores) är en tredje generationens fluorokinoloner antibiotikum som används för behandling av infektioner orsakade av vissa bakterier.

Levaquin är ett brett spektrum antibiotikum som används för att behandla en rad olika infektioner inklusive lunginflammation; kronisk bronkit; och sinus, urinvägarna, njurarna, och hudinfektioner. Det är för närvarande den enda andnings kinolon antibiotika godkänts av FDA för behandling av nosokomial pneumoni. Den kan också användas för att förhindra eller bromsa antrax efter exponering.

Levaquin verkar genom att döda bakterier som orsakar infektionen.


Levaquin Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta levaquin exakt enligt anvisningarna.

Levaquin tas vanligen en gång dagligen i 7-14 dagar. Behandling för vissa infektioner kan ta sex veckor eller längre.

Levaquin fungerar bäst om den används vid samma tidpunkt varje dag. Levaquin tabletter ska sväljas hela och inte krossas eller tuggas. Tabletterna ska tas med ett helt glas vatten. Dricka extra vätska när du tar levaquin rekommenderas.

För att rensa upp din infektion helt, använda levaquin för hela behandlingen. Fortsätt använda det även om du känner dig bättre inom några dagar.

Missa inga doser av levaquin. Om du missar en dos av levaquin, ta den så snart du kommer ihåg. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Förvara denna medicin i rumstemperatur, borta från värme, ljus och fukt.


Levaquin Försiktighetsåtgärder


Innan levaquin se till att din läkare eller apotekspersonal vet om:

du har lever-eller njurproblem; epilepsi; G6PD-brist; myasthenia gravis; blodtrycksproblem eller diabetes;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Levaquin Ingredienser


Aktiv substans: levofloxacin.

Billig Levaquin På Nätet