Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Levaxin (Synthroid) Utan ReceptBillig Levaxin På NätetKöper Levaxin På Nätet Utan ReceptenLevaxin (generiskt namn: levotyroxin; varumärken: Lethyrox / Eltroxin / Evotrox / Thyrax / Euthyrox / Levaxin / L-tyroxin / Thyrox / Eutirox / Levoxyl) är en syntetisk form av tyroxin (sköldkörtelhormon) avsedd att ersätta ett hormon som normalt produceras av sköldkörteln.

Tillverkats sedan 1955, är Levaxin föreskrivs för att behandla hypotyreos. Den erbjuder en säker och effektiv behandling som lägger tillbaka den tyroxin sköldkörteln inte kan göra naturligt.

Utan detta hormon, kan kroppen inte fungera, vilket leder till dålig tillväxt, långsamma tal, brist på energi, viktökning, håravfall, torr tjock hud, och ökad känslighet för kyla.

Dina hypothyroid symptom bör förbättras inom några veckor efter start på Levaxin.


Levaxin (Synthroid) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Levaxin exakt enligt anvisningarna.

Levaxin tas vanligen som en engångsdos, helst på fastande mage, en halv till en timme före frukost.

Ta Levaxin med ett fullt glas vatten.

Ta inte produkter som järntillskott, kalciumtillskott eller antacida inom 4 timmar efter intag av Levaxin.

För barn som inte kan svälja hela tabletter, krossa tabletten och blanda i 1 eller 2 tsk (5 eller 10 ml) vatten, och ger med hjälp av en sked eller dropper så snart som möjligt efter beredning. Förvara inte blandningen för senare användning. Blanda inte krossade tabletter i soja modersmjölksersättning.

Inte avbryta eller ändra det belopp du tar eller hur ofta du tar det, såvida inte detta beordras av din läkare. Det kan ta flera veckor innan du märker en förbättring av dina symtom.

Om du glömmer att ta en dos, ta den så snart du kommer ihåg och sedan gå tillbaka till att ta den som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos när det är dags. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den dos du missat.

Affär Levaxin i rumstemperatur, bort från överskottsvärme och fukt.


Levaxin (Synthroid) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Levaxin, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har hjärtsjukdomar, diabetes, koagulationsstörningar, eller binjurarna eller hypofysen problem;

du är gravid eller ammar.


Levaxin (Synthroid) Ingredienser


Aktiv substans: levotyroxin.

Billig Levaxin På Nätet