Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Levonorgestrel/ethinyl Estradiol (Alesse (Ovral L)) Utan ReceptBillig Levonorgestrel/ethinyl Estradiol På NätetKöper Levonorgestrel/ethinyl Estradiol På Nätet Utan ReceptenAlesse (generiskt namn: levonorgestrel - etinylöstradiol, varumärken inkluderar: Ovral L) är ett p-piller som används för att förhindra graviditet.

Alesse är en kombination p-piller som innehåller aktiva ingredienser levonorgestrel och etinylestradiol. Det fungerar genom att förhindra ägglossning, förändrar livmoderhalsen, och ändra slemhinnan i livmodern, vilket gör det svårt för spermierna att tränga in och för ett ägg till implantat.

P-piller kan också ordineras för behandling mitten av cykeln smärta som vissa kvinnor upplever med ägglossningen. P-piller, medan regleringen av menstruationscykeln, minska mensvärk och kraftiga blödningar, och, på grund av den minskade blödningar, kan de förhindra anemi som kan utvecklas hos vissa kvinnor. Av den anledningen att de också är ibland ut för ett antal villkor som kännetecknas av kraftig blödning eller smärtsamma menstruationer.

Detta läkemedel kan också användas för att behandla akne hos kvinnor 14 år och äldre, eller för att reglera menstruationscykeln.


Levonorgestrel/ethinyl Estradiol (Alesse (Ovral L)) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Alesse exakt enligt anvisningarna.

Alesse kan tas med eller utan mat.

21-dagars pack: Ta 1 tablett dagligen i 21 dagar, sedan ta några piller i 7 dagar, och sedan börja på nästa karta.

28-dagars pack: Ta 1 tablett dagligen i 21 dagar, sedan ta en "påminnelse" piller dagligen i 7 dagar, och sedan börja på nästa karta.

Tala med din läkare om den bästa tiden att börja dina piller. Din läkare kan ha du börjar dina piller den första söndagen efter din period startar eller på dag 1 eller dag 5 av din tid.

För Alesse att vara effektiv, måste det tas varje dag. Hoppa inte över doser.

Om du missar en dos Alesse och kommer ihåg den på samma dag, ta den så snart som möjligt och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Om du inte kommer ihåg förrän nästa dag eller om du missar mer än 1 dos Alesse, kontakta din läkare för vidare instruktioner. Du kan behöva använda en extra form av preventivmedel (t.ex. kondom). Om du är osäker på hur man hanterar missade doser av Alesse, använd en extra form av preventivmedel (t.ex. kondom) tills du tala med din läkare.

Håll Alesse i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Levonorgestrel/ethinyl Estradiol (Alesse (Ovral L)) Försiktighetsåtgärder


Innan Alesse, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har hjärt-eller leverproblem; blodproppar; eller cancer;

du tror att du kan vara gravid.


Levonorgestrel/ethinyl Estradiol (Alesse (Ovral L)) Ingredienser


Aktiva ingredienser: levonorgestrel och etinylestradiol.

Billig Levonorgestrel/ethinyl Estradiol På Nätet