Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Lozol Utan ReceptBillig Lozol På NätetKöper Lozol På Nätet Utan ReceptenLozol (generiskt namn: Indapamide; varumärke: Natrilix) är ett diuretikum (vatten piller).

Lozol är indicerat för behandling av högt blodtryck. Lozol minskar även svullnad (ödem) och vätskeretention som orsakas av hjärtsvikt.

Lozol verkar genom att förhindra njure från reabsorbing (behålla i kroppen) salt och vatten som är avsett att elimineras i urinen. Detta leder till ökad urinproduktion (diures).

Lozol minskar även saltet i den glatta muskulaturen i väggarna av blodkärl. Saltet slutligen elimineras i urinen. Förlusten av salt från muskeln får muskeln att slappna av, och den lättnad av fartygens ger sänkt blodtryck.


Lozol Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Lozol exakt enligt anvisningarna.

Ta Lozol genom munnen med eller utan mat. Lozol tas vanligen en gång om dagen, på morgonen.

Lozol kan öka mängden urin eller få dig att urinera oftare när du börjar ta det. För att hålla detta från att störa din sömn, försök att ta din dos före 06:00.

Om du missar en dos av Lozol och du tar 1 dos dagligen, ta den missade dosen om du kommer ihåg det samma dag. Hoppa över den missade dosen om du inte kommer ihåg förrän nästa dag. Ta inte 2 doser samtidigt.

Förvara Lozol i rumstemperatur, bort från överskottsvärme och fukt.


Lozol Försiktighetsåtgärder


Innan Lozol, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har njur-eller leversjukdom; eller hypokalemi (låga kaliumnivåer i blodet);

du är gravid eller ammar.


Lozol Ingredienser


Aktiv substans: indapamid.

Billig Lozol På Nätet