Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Misoprostol Utan ReceptBillig Misoprostol På NätetKöper Misoprostol På Nätet Utan ReceptenMisoprostol (varumärke: Cytotec) tillhör en typ av läkemedel som kallas prostaglandinanaloger.

Sedan den första marknadsföring 1985 har Misoprostol godkänts i mer än 85 länder.

Misoprostol används:

För att förhindra utvecklingen av magsår, vilket ibland kan orsakas av artrit läkemedel som kallas icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID)

För behandling av akuta sår i magsäcken (magsår), eller i den första delen av tunntarmen (duodenalsår)

För att förhindra blödning i magen eller övre tarmen i sjukhuspatienter efter operation

Misoprostol skyddar magslemhinnan från ulcerating effekter av NSAID (t ex acetylsalicylsyra och ibuprofen) och förhindrar mage sår och relaterade sårkomplikationer (t.ex. magsår blödning, obstruktion och perforation).

Misoprostol är mycket lik en grupp av substanser som kallas prostaglandiner, som förekommer naturligt i magen och andra delar av kroppen. När mängden av dessa naturliga prostaglandiner är lägre än normalt, finns det en risk för att sår kan uppträda i magsäcken eller tolvfingertarmen. Denna minskning av prostaglandiner är ofta en sidoeffekt av NSAID. Misoprostol kan ersätta prostaglandiner och bidra till att förhindra sår, eller hjälpa till att läka såret, om du redan har ett. Om du tar ett NSAID, hjälper Misoprostol skydda din mage när du fortsätter att få fördelen av smärtlindring och minskning av ledsvullnad från din artrit medicin.

Misoprostol gör din mage producera mindre syra, och det hjälper magen att skydda sig mot skador från syra och vissa andra ämnen, såsom NSAID.


Misoprostol Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Misoprostol exakt enligt anvisningarna.

Den vanliga dosen av Misoprostol är en tablett 2, 3 eller 4 gånger per dag. Den sista dosen för dagen bör tas vid sänggåendet.

Misoprostol är bäst tas med mat. Ta inte på fastande mage.

Vid behov av antacida för magont, använd en som inte innehåller magnesium. Aluminium-innehållande antacida kan användas vid behov för att lindra smärta. Fråga din läkare eller apotekspersonal om det behövs.

Om du missar en dos misoprostol, ta den så snart som möjligt. Men om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte två doser tillsammans.

Håll misoprostoltabletter på en torr plats, borta från värme.


Misoprostol Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Misoprostol, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du är gravid eller ammar.


Misoprostol Ingredienser


Aktiv substans: misoprostol.

Billig Misoprostol På Nätet