Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Mometasone (Elocon) Utan ReceptBillig Mometasone På NätetKöper Mometasone På Nätet Utan ReceptenMometasone Grädde (generiskt namn: mometasonfuroat; varumärke: Momate / Elocom) används vid behandling av inflammatoriska hudsjukdomar inklusive allergiska reaktioner, eksem och psoriasis.

Mometasone är en aktuell (för huden) steroid. Det minskar åtgärder av kemikalier i kroppen som orsakar inflammation, rodnad och svullnad. Det fungerar genom att minska inflammatoriska reaktioner och modifiera immunreaktioner i kroppen.


Mometasone (Elocon) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Använd Mometasone kräm exakt enligt anvisningarna.

Applicera en liten mängd av Mometasone kräm på det drabbade området en gång om dagen. Gnid försiktigt medicinen tills den är jämnt fördelad. Tvätta händerna efter applicering Mometasone kräm, om inte händerna är en del av det behandlade området.

Det är viktigt att använda Mometasone kräm enligt läkarens anvisningar. Om du använder den mer sällan än du borde, det kanske inte fungerar så bra och din hud problem kan inte förbättras. Att använda det oftare än du borde kanske inte förbättrar din hud problem fortare.

Använd inte Mometasone kräm i mer än fyra veckor i taget, om inte din läkare säger till dig.

Om du har glömt att använda Mometasone kräm, använd den så snart du kommer ihåg och sedan gå tillbaka till din normala tid för att tillämpa Mometasone kräm. Försök inte kompensera för det belopp som du missade genom att använda mer än vanligt.

Använd inte Mometasone i eller i närheten av ögonen.

Håll Mometasone kräm i en sval torr plats där temperaturen håller sig under 25 grader C. Får ej förvaras i kylskåp Mometasone kräm.


Mometasone (Elocon) Försiktighetsåtgärder


Innan du använder Mometasone kräm, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har en infektion;

du är gravid eller ammar.


Mometasone (Elocon) Ingredienser


Aktiv substans: mometasonfuroat.

Billig Mometasone På Nätet